مسکن و ساختمان
لازمه انبوه سازي با كيفيت، صنعتي سازي است

شرکت عمران و نوسازی کرمانشاهان

شرکت عمران و نوسازی کرمانشاهان از جمله شرکتهای با سابقه در زمینه کارهای عمرانی کشور است. در بازدیدی که از شهر جدید پرند داشتیم یکی از پروژههایی که از نظر نوآوری در اجرا جلبنظر میکرد، پروژه این شرکت بود و این موضوع بهانهای شد تا با مهندس شاهمرادی، مؤسس و مدیر عامل شرکت کرمانشاهان به گفتوگو بنشینیم.
سیدحسین شاهمرادی فارغالتحصیل دانشکده فنی دانشگاه تهران است. وی تحصیلات خود را در سال ۱۳۵۳ با درجه فوقلیسانس در رشته راه و ساختمان به پایان رسانید و شرکت عمران و نوسازی کرمانشاهان را در سال ۱۳۵۴ تأسیس کرد. شرکتی که از آن زمان تاکنون پروژههای بزرگی را با وزارتخانه های راه و ترابری و وزارت مسکن و شهرسازی سابق اجرا کرده است. در عین حال شرکت عمران ونوسازی کرمانشاهان را میتوان یکی از شرکتهای پیشرو در عرصه صنعتیسازی ساختمان دانست؛ با روشهای ساخت جدید و نوآوری مستمر در این زمینه.
درگفتوگوی زیر سعی شده در کنار پرداختن به موضوعات مسکن مهر و شهر جدید پرند، دلایل این انگیزههای نوآورانه نیز شکل شکافی شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا