هتل و توسعه گردشگری
مقصدی برای گیمرها

آغاز ساخت نخستین هتل آتاری در فینیکس

نکات مهم
  • ساخت نخستین هتل آتاری در فینیکس آغاز شد و قرار است تا اوایل ۲۰۲۹ تکمیل شود.
  • این هتل شامل اتاق‌های پیشرفته، استودیوهای تولید محتوا، سالن ورزش‌های الکترونیکی و کنسرت با ظرفیت ۲۰۰۰ نفر، شرط‌بندی ورزشی، بارها و رستوران‌ها است.
  • Intersection Development مدیریت پروژه را بر عهده دارد و سرمایه‌گذاران مشهوری مانند هنری سجودو در آن مشارکت دارند.
  • طراحی هتل توسط استودیو räkkhaus و تحت مجوز انحصاری آتاری انجام می‌شود.
  • این پروژه نخستین ورود برند آتاری به حوزه مهمان‌نوازی و املاک تجاری است.

ساخت نخستین هتل آتاری در فینیکس آمریکا آغاز شده است. این پروژه در منطقه روزولت رو قرار دارد و قرار است تا اوایل سال ۲۰۲۹ به بهره‌برداری برسد.

به گزارش صما، این پروژه با مدیریت Intersection Development اجرا می‌شود و شامل اتاق‌های مهمان با فناوری پیشرفته، استودیوهای تولید محتوا، سالن ورزش‌های الکترونیکی و کنسرت با ظرفیت بیش از ۲۰۰۰ نفر، شرط‌بندی ورزشی، و همچنین بارها، رستوران‌ها و فروشگاه‌ها خواهد بود.

هتل به‌زودی فاز نخست توسعه خود را آغاز می‌کند که بر آماده‌سازی سایت برای ساخت‌وساز تمرکز دارد. این پروژه با همکاری چند شریک از جمله سرمایه‌گذاران مشهور مانند هنری سجودو، Adapt و دیگران پیش می‌رود.

جردن تیلور، شریک Intersection Development، گفت: «ما دکمه شروع را برای ملک آتاری در فینیکس فشار می‌دهیم و چشم‌انداز خود را برای نخستین مکان از این نوع به واقعیت نزدیک‌تر می‌کنیم. فرصت ساخت یک مکان تعاملی مانند این در زادگاه خودمان با شریکی فوق‌العاده مانند آتاری یک امتیاز است و هیجان‌زده‌ایم که این نقطه عطف را با جامعه جشن بگیریم.»

این هتل برای نخستین بار برند بازی آتاری را به دنیای مهمان‌نوازی می‌آورد. طراحی ملک توسط استودیو معماری räkkhaus انجام می‌شود که به خلق فضاهای نوآورانه و پایدار شهرت دارد و تحت مجوز انحصاری آتاری فعالیت می‌کند.

وید روزن، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل آتاری، گفت: «ما از آغاز ساخت هتل آتاری هیجان‌زده‌ایم و به چشم‌انداز Intersection Development برای خلق چیزی که با بازی به عنوان ستون ثابت فرهنگ عامه صحبت می‌کند، ایمان داریم. این پروژه برند آتاری را در قلب یک تجربه سرگرمی کاملاً جدید برای طرفداران، گردشگران و ساکنان فینیکس قرار می‌دهد.»

نکات کلیدی پروژه

  • Intersection Development ساخت نخستین هتل آتاری در منطقه هنری روزولت رو در فینیکس را آغاز کرده و هدف تکمیل آن اوایل ۲۰۲۹ است.
  • این ملک با تمرکز بر بازی، توسط استودیو معماری räkkhaus طراحی می‌شود و شامل اتاق‌های مهمان با فناوری پیشرفته، استودیوهای تولید محتوا و خرده‌فروشی تجاری است.
  • توسعه چندمنظوره میزبان سالن ورزش‌های الکترونیکی و کنسرت با ظرفیت ۲۰۰۰ نفر، شرط‌بندی ورزشی در محل و چندین رستوران خواهد بود.
  • این پروژه نخستین ورود برند آتاری به املاک تجاری و مهمان‌نوازی تجربی تحت یک توافق مجوز انحصاری است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا