مسکن و ساختمان

دومین همایش تخصصی معماران برگزار می‌شود

دومین همایش از سلسله همایش‌های تخصصی معماران با محوریت موضوع مسکن از ۲۴ دی ماه امسال در مشهد آغاز می‌شود.

تسنیم: دومین همایش تخصصی معماران در مشهد مقدس برگزار می‌شود.

در این همایش، سعیـد ایزدی قائم مقام و معاون وزیر راه و شهرسازی، محمد رضا حسین نژاد، معاون شهرسازی و معماری شهرداری مشهد، محمد رضا اخوان مدیر کل راه شهرسازی استان خراسان و محمد رضـا رئیسی رئیس سـازمان نظام مهندسی سـاختمان خراسان رضوی به عنوان میهمانان ویژه حضور دارند.

;

این همایش با هدف نکوداشت مفاخر معماری معاصر ایران، تغییر نگاه به مسکن از باور کمی به ارزشهای کیفی، ارتقـاء باور جمعی نسبت به مسکن و فضـای مسکونی و تحقق شعـار سقفی مناسب برای همه در محل هتل پردیسان از ۴ دی ماه به مدت سه روز برگزار می‌شود.

;

همچنین در قالب این همایش، در زمینه گسترش آموزش‌هـای تخصصی غیر رسمی در حوزه شهرسـازی و معماری، یک دوره کارگاه ۲۰ ساعته در زمینه‌ مفاهیم کیفی طراحی خانه بر اساس روش‌های روز از جمله برنامه‌های این همایش برگزار می‌شود.

;

سیاوش تیموری، عضـو جامعه معمـاران فرانسه در رابطه با خـانه جـایگاه بروز شخصیت به ایراد سخنرانی می‌پردازد.

;

;

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا