نظام مهندسی

عضو نظام مهندسی قم بهترین دانشجوی انجمن مهندسین آمریکا شد

دکتر مهدی آرزومندی از اعضای سازمان نظام مهندسی ساختمان استان قم موفق به دریافت جایزه بهترین دانشجوی مهندسی سازه انجمن مهندسین عمران آمریکا در سال ۲۰۱۴ شد.

به گزارش صما و به نقل از روابط عمومی سازمان نظام مهندسی استان قم انجمن مهندسین عمران آمریکا هر ساله بهترین دانشجوی مهندسی سازه را از بین دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا و کانادا انتخاب و معرفی می‌کند و در سال ۲۰۱۴ نیز تعداد ۵ نفر از دانشجویان در این رشته به عنوان دانشجوی بر‌تر معرفی شدند که در این بین یک مهندس ایرانی و اهل شهر مقدس قم توانست جایزه بهترین دانشجوی مهندسی سازه را از این انجمن کسب کند.

مهدی آرزومندی عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان استان قم، دوره کار‌شناسی خود را در دانشگاه صنعتی امیر کبیر و در رشته عمران سپری کرد و دوره کار‌شناسی ارشد را نیز در همین دانشگاه و در رشته عمران، گرایش زلزله به اتمام رساند و برای ادامه تحصیل خود در مقطع دکتری به دانشگاه می‌زوری آمریکا رفت و تحصیلات خود را در رشته عمران گرایش سازه در این دانشگاه دنبال کرد.

آرزومندی در خصوص کسب این موفقیت اظهار داشت: انجمن مهندسین عمران آمریکا هر ساله جایزه‌ای را برای بر‌ترین دانشجوی مهندسی سازه در نظر می‌گیرد و هر سال یک نفر انتخاب می‌شود که البته سال گذشته ۴ نفر و امسال نیز ۵ نفر را به عنوان دانشجوی بر‌تر مهندسی سازه معرفی کرده است.

برنده جایزه بهترین دانشجوی مهندسی سازه انجمن مهندسین عمران آمریکا گفت: طرح تحقیقی و پیشنهادی، رزومه علمی دانشجو، انتشار مقالات در ژورنال‌های علمی و معتبر و داشتن تجریه کاری در این رشته از جمله مهم‌ترین معیارهای داوری انتخاب دانشجوی بر‌تر مهندسی سازه است.

تشریح طرح تحقیقاتی استفاده از خاکستر بادی در ساخت بتن

دانشجوی بر‌تر دانشگاه می‌زوری آمریکا، در خصوص طرح پیشنهادی و تحقیقاتی خود اظهار داشت: بتن یکی از پر مصرف‌ترین محصول دست ساز انسان در جهان است که سیمان اصلی‌ترین ماده تشکیل دهنده این محصول است.

عضو سازمان نظام مهندسی ساختمان استان قم، افزود: تحقیقات نشان می‌دهد به ازای تولید هر کیلوگرم سیمان در حدود یک کیلوگرم دی اکسید کرین تولید می‌شود که مضر است.

وی اضافه کرد: یکی از راه‌های حل این معضل و کاهش تولید گاز دی اکسید کرین، تولید بتن دوستدار محیط زیست با استفاده از مصالح بازیافتی مانند خاکستر بادی به جای سیمان است که ما در پروژه تحقیقاتی خود این امر را مورد بررسی قرار دادیم.

آرزومندی، ابراز داشت: خاکستر بادی؛ پسماند و جزو مصالح زائد در نیروگاه‌های حرارتی است که آن را دفن می‌کنند که استفاده از این ماده موجب کاهش هزینه‌های ساخت بتن خواهد شد.

برنده جایزه دانشجوی بر‌تر انجمن بتن پس تنیده آمریکا، بیان داشت: تحقیقات بسیاری در مورد خواص تازه و سخت شده بتن با خاکستر بادی انجام شده اما مطالعات محدودی در مورد رفتار سازه‌ای بتن با خاکستر بادی صورت پذیرفته است که مطالعات و تحقیقات آزمایشگاهی ما بر روی بتن با خاکستر بادی در دانشگاه می‌زوری آمریکا نشان می‌دهد که بتن با خاکستر بادی عملکرد سازه‌ای از جمله خمش، برش و طول مهاری به مراتب بهتری در حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد نسبت به بتن معمولی است

ساختمان

ساختمان

ساختمان

;

;

;

;

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا