مسکن و ساختمان
تقدیر در ارزیابی ملی

معاون مسکن سیستان و بلوچستان معاون برتر کشور شد

نکات مهم
  • ابوالفضل مهدیار به عنوان معاون برتر کشور انتخاب شد
  • تقدیر ویژه در مراسمی با حضور معاون وزیر راه و شهرسازی
  • موفقیت در پی عملکرد در طرح‌های نهضت ملی مسکن و آماده‌سازی اراضی

به گزارش صما، ابوالفضل مهدیار، معاون مسکن و ساختمان اداره‌کل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان، در ارزیابی عملکردها به عنوان معاون برتر انتخاب و مورد تقدیر ویژه قرار گرفت.

این موفقیت در پی عملکرد مؤثر و اقدامات انجام‌شده در حوزه اجرای طرح‌های نهضت ملی مسکن، پیشبرد برنامه‌های ساخت و تأمین مسکن و همچنین آماده‌سازی اراضی مورد نیاز پروژه‌های مسکن ملی در یک سال گذشته حاصل شد.

تقدیر معاون وزیر راه و شهرسازی

در مراسم تقدیر از برگزیدگان، علی نبیان، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن، با اهدای لوح سپاس از تلاش‌ها و عملکرد مهندس مهدیار تقدیر کرد.

انتخاب معاون مسکن و ساختمان این اداره‌کل به عنوان معاون برتر کشور، بیانگر برنامه‌ریزی مؤثر، پیگیری مستمر و تلاش مجموعه راه و شهرسازی برای تسریع در اجرای پروژه‌های مسکن و فراهم‌کردن زیرساخت‌های لازم برای تحقق اهداف دولت در حوزه تأمین مسکن است.

اجرای طرح‌های مسکن، آماده‌سازی و تأمین اراضی، تسریع در روند اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن و پیگیری مستمر فرآیندهای مرتبط از جمله اقداماتی است که در ارزیابی عملکرد یک‌سال گذشته مورد توجه قرار گرفته و زمینه‌ساز کسب این عنوان شده است.

این موفقیت حاصل تلاش و هم‌افزایی مجموعه مدیران، کارشناسان و کارکنان حوزه مسکن و ساختمان اداره‌کل راه و شهرسازی بوده و گامی مهم در مسیر تحقق برنامه‌های بخش مسکن و خدمت‌رسانی مؤثرتر به متقاضیان به شمار می‌رود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا