مسکن و ساختمان
توافق بر تخصیص اعتبارات توسعه متوازن

تسریع در تکمیل مدارس و ۳۵ پروژه بازآفرینی شهری کردستان

نکات مهم
  • تکمیل ۳۵ پروژه بازآفرینی شهری در محلات هدف استان کردستان
  • نیاز فوری به تامین اعتبار برای تکمیل مدارس نیمه‌تمام در قروه و سقز
  • تصمیم بر اختصاص بخشی از اعتبارات توسعه متوازن به بازآفرینی شهری
  • بررسی چالش کمبود سرانه‌های عمومی و آموزشی در مناطق مسکن مهر

به گزارش صما، محمد رسول شیخی‌زاده نماینده مردم قروه و دهگلان و محسن بیگلری نماینده مردم سقز و بانه در دیداری با عبدالرضا گلپایگانی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران، چالش‌های حوزه بازآفرینی شهری و کمبود سرانه‌های عمومی در استان کردستان را بررسی کردند.

کمبودهای زیرساختی و آموزشی

در این نشست، امیر قادری مدیرکل راه و شهرسازی استان کردستان با اشاره به کمبود سرانه‌های عمومی در برخی مناطق، بیان کرد که پروژه‌های متعددی برای تامین این نیازها تعریف شده اما بخش‌هایی از آن‌ها به دلیل کمبود اعتبار نیمه‌تمام مانده‌اند. وی افزود پس از سفر مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران به استان، این پروژه‌ها مجدداً فعال شده و روند اجرایی آن‌ها در حال پیگیری است.

محسن بیگلری نماینده سقز و بانه نیز بر ضرورت توجه ویژه به توسعه فضاهای آموزشی تاکید کرد و گفت سرانه فضاهای آموزشی در استان، به‌ویژه در مناطق مسکن مهر، پایین است. او خواستار همکاری شرکت بازآفرینی شهری ایران برای تامین اعتبار و تکمیل پروژه مدرسه ۹ کلاسه سقز شد.

محمد رسول شیخی‌زاده نماینده قروه و دهگلان نیز با تاکید بر لزوم ارتقای سرانه‌های آموزشی اعلام کرد که پروژه احداث مدرسه در قروه ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و برای تکمیل و بهره‌برداری از آن، تامین اعتبار ضروری است.

اجرای ۳۵ پروژه بازآفرینی

عبدالرضا گلپایگانی در این نشست با اشاره به اقدامات انجام‌شده در حوزه بازآفرینی شهری استان کردستان اظهار کرد تاکنون ۳۵ پروژه در محلات هدف این طرح اجرا شده یا در دست اقدام است. او افزود برای تسریع در اجرای پروژه‌های بازآفرینی شهری و پیشبرد بهتر امور، می‌توان بخشی از اعتبارات توسعه متوازن استان را به این حوزه اختصاص داد.

در ادامه این نشست، پروژه‌های دیگر حوزه بازآفرینی شهری استان با حضور فرمانداران و شهرداران شهرهای مختلف مورد بررسی قرار گرفت و درباره راهکارهای تسریع در اجرای طرح‌ها و تکمیل مدارس در دست احداث، تصمیماتی اتخاذ شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا