توسعه پوشش بیمه با اجماع و منطق کارشناسی
بررسی راهکارهای توسعه بیمه کارگران ساختمانی در جلسه تأمین اجتماعی

- برگزاری جلسه مشترک سرپرست سازمان تأمین اجتماعی و نمایندگان کانون انجمن صنفی کارگران ساختمانی.
- تأکید بر ضرورت توسعه بیمه برای کارگران ساختمانی به عنوان ضعیفترین اقشار جامعه.
- لزوم وجود منطق و پشتوانه کارشناسی برای هر برنامهای در حوزه بیمه کارگران.
- پیشنهاد تشکیل کارگروه تخصصی بیمه با حضور نمایندگان کارگران ساختمانی.
- نیاز به تعیین فرایند شفاف بیمهای با توجه به درخواست این قشر از جامعه.
جلسهای تخصصی با هدف بررسی و توسعه بیمه کارگران ساختمانی برگزار شد که در آن سرپرست سازمان تأمین اجتماعی، اعضای هیات مدیره، معاونین و مدیران این سازمان به همراه نمایندگان کانون انجمن صنفی کارگران ساختمانی حضور داشتند.
ضرورت توسعه بیمه برای ضعیفترین اقشار
غلامحسین محمدی، سرپرست سازمان تأمین اجتماعی در این نشست تأکید کرد: پوشش بیمهای برای کارگران ساختمانی که از شریفترین و ضعیفترین اقشار جامعه محسوب میشوند، باید توسعه یابد. وی با اشاره به چالشهای موجود مانند ناترازی و کسری منابع سازمان، اظهار داشت: با وجود این مشکلات، باید راهکاری پیدا شود که با اجماع اعضای این تشکل و سازمان، بیمه این قشر گسترش پیدا کند.
محمدی افزود: مسائل سازمان تأمین اجتماعی مسئله شخصی نیست، بلکه تصمیمات ما به آینده و نسل آینده برمیگردد. هر ایده و برنامهای در مورد بیمه کارگر ساختمانی اجرا شود باید دارای منطق و پشتوانه کارشناسی باشد و منافع کارگران تأمین شود.
وی در ادامه گفت: کارگر ساختمانی درخواست بیمه دارد و بیمه برای آنها نیاز است، اما باید فرایند بیمه مشخص شود. در همین راستا، پیشنهاد تشکیل کارگروه بیمه کارگران ساختمانی با حضور نمایندگان این قشر برای بررسی تخصصی موضوع بیمه این گروه مطرح شد.




