مسکن و ساختمان
در گفت و گو با «صما» مطرح شد:

برنامه های پیشنهادی نظام مهندسی ساختمان در دوره جدید

عضو شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان عمل به تعهدات شورای مرکزی قبلی و اجرای مصوبات پیشین، پیگیری و به نتیجه رساندن اصلاح قانون نظام مهندسی ساختمان و ایجاد ارتباط کارآمد و موثر با سایر سازمان ها را از اقدامات و برنامه های این سازمان در دوره جدید دانست.

کامیار بیات ماکو در گفت و گو با خبرنگار «صما» در تشریح اقدامات و برنامه های سازمان نظام مهندسی ساختمان در دوره جدید گفت: با توجه به اینکه اکبر ترکان، رییس جدید این سازمان به نوعی از بنیانگذاران سازمان نظام مهندسی ساختمان بوده و در حال حاضر نیز عضو هیئت مدیره سازمان تهران است، اشراف بسیار خوبی به مسایل سازمان نظام مهندسی ساختمان دارد و همانطور که حضور سیدمهدی هاشمی به عنوان رییس در دوره قبلی موثر بوده است، قطعا وجود ترکان نیز باعث پیشرفت هایی در این سازمان خواهد شد.

وی با اشاره به حضور همیشگی ترکان در رده های بالای سیاستگذاری کشور، اظهار داشت: برنامه ها و اقدامات سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور با حضور رییس جدید این سازمان مرور و ارزیابی شده است.

بیات ماکو با بیان اینکه ریاست سازمان نظام مهندسی ساختمان تاکنون عمدتا وضعیتي نمادين داشته ست وافزود: به دلیل كثرت مشغله روساي قبلی، عملا سازمان نظام مهندسی توسط مهندسان حرفه ای اداره می شد و از این پس نیز اداره امور جاری این سازمان به همین روال خواهد بود، اما قطعا رياست جديد سازمان در امور غير جاري، همچون سياستها و برنامه هاي استراتژيك و دیدگاه سازمان به تحولات مهندسي، رويكردهاي نويني خواهد داشت.

بیات ماکو عمل به تعهدات شورای مرکزی قبلی و اجرای مصوبات پیشین را از اقدامات آینده سازمان نظام مهندسی ساختمان دانست و گفت: تلاش مسئولان سازمان این خواهد بود که برنامه ریزی ها و مصوبات قبلی آسیبی نبیند و از همین رو یکی از ضروری ترین برنامه های دوره جدید برنامه ریزی و اجرای مصوباتی خواهد بود که توسط گروههای تخصصی و کارگروههای مختلف جمع بندی شده اما به مرحله اجرایی نرسیده است.

وی پیگیری و به نتیجه رساندن اصلاح قانون نظام مهندسی ساختمان را از دیگر اقدامات این سازمان در دوره جدید دانست و تصریح کرد: با تلاش رییس قبلی سازمان در به روی اصلاح قانون نظام مهندسی ساختمان گشوده شد اما از آنجا که هنوز این موضوع به نتیجه نرسیده است، در دوره جدید شورای مرکزی تلاش خواهد شد تا بازنگری در این قانون به انجام برسد.

وی برقراری ارتباط موثر و کارآمد با سایر سازمان ها را از دیگر برنامه های سازمان نظام مهندسی ساختمان در آینده عنوان کرد و گفت: در حال حاضر سازمان نظام مهندسی ساختمان ارتباط نوین و كارآمدي با سایر سازمان ها ندارد.

عضو هیئت مدیره شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی ساختمان با اشاره به اینکه این سازمان وظیفه هماهنگی و تا حدودی نظارتی دارد، گفت: در دوره جدید باید تلاش شود اقدامات و برنامه های مفیدی که در بخشی از سازمان های نظام مهندسی انجام شده به سایر سازمانها منتقل شود و این تبادل اطلاعات وتجارب به ارتقای بيشتر توانمندی سازمان های استانی منجر شود.

; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

انتهای پیام/

کد خبر: 0222

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا