نظام مهندسی
رئیس گروه تخصصی شهرسازی نظام مهندسی ساختمان مازندران خبر داد:

برگزاری هفتمین همایش روز جهانی شهرسازی

رئیس گروه تخصصی شهرسازی سازمان از برگزاری هفتمین همایش روز جهانی شهرسازی در روز شنبه 6دی ماه خبر داد.

به گزارش «صما» و به نقل از روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان مازندران، شیرزاد یزدانی در گفت و گو با واحد روابط عمومی سازمان از برگزاری هفتمین همایش بزرگداشت روز جهانی شهرسازی خبر داد و بیان داشت: این همایش با شعار به سوی شکوفائی شهری،کارآفرینی و خلاقیت ساعت ۱۴ الی ۱۸ روز شنبه 6دی ماه در محل سالن اجتماعات دانشکده هنر و معماری دانشگاه پردیس مازندران برگزار می شود.
وی با اشاره به اینکه خیرمقدم رئیس دانشگاه مازندران، سخنرانی نبیان معاون عمرانی استانداری، سخنرانی نوروزی مدیرکل راه و شهرسازی،سخنرانی ; نائیج پور رئیس نظام مهندسی ساختمان مازندران و سخنرانی رئیس گروه تخصصی شهرسازی سازمان و همچنین سخنرانی علمی دکتر حناچی معاون شهرسازی و معماری وزارت راه و شهرسازی و دبیر شورای عالی شهرسازی و معماری از برنامه های این همایش به شمار می رود، گفت: همایش مذکور جهت ارائه آخرین پژوهش های انجام شده در خصوص مسائل و مشکلات معماری و شهرسازی و ساخت و سازها در دهه اخیر محورهای این همایش است.
;یزدانی در ادامه افزود: تقدیر از شهرسازان و شهروندان نمونه و برگزاری نمایشگاه تخصصی در حاشیه این همایش و ارائه فعالیت ها و پروژه های دانشجویان رشته شهرسازی دانشگاه های مختلف استان از دیگر برنامه این روز است.
رئیس گروه تخصصی شهرسازی سازمان همچنین یادآورشد: این همایش با حضور مسئولان استانی و شهری و اعضای مهندس شهرساز سازمان نظام مهندسی ساختمان مازندران برگزار می شود.
;یزدانی در پایان تاکید کرد: سازمان نظام مهندسی دارای ۱۷۸ ; مهندس عضو در رشته شهرسازی است، که از این تعداد ۸۸ مهندس دارای پروانه اشتغال هستند.

;

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا