مسکن و ساختمان

خروج تهران از شرايط فوق بحراني خشكسالي

يک مقام مسئول در وزارت نيرو گفت: بارندگي هاي اخير باعث شد تا وضعيت ذخاير آبي از شرايط فوق بحراني خشکسالي به بحراني بازگردد؛ با اين وجود تنها چهاردرصد حجم مخزن سد لار در شرق تهران از آب پر شده است

به گزارش «صما» به نقل از روزنامه شرق، خسرو ارتقايي گفت: از ابتداي سال آبي جاري (مهرماه۹۳) تاکنون افزون بر ۲۲۶ميليمتر بارندگي در سطح استان تهران ثبت شده که در مقايسه با متوسط دوره بلندمدت ۴۷ساله، افزون بر ۱۰درصد کاهش بارش را شاهد هستيم. اين مقام مسئول در وزارت نيرو با تاکيد بر بازگشت از شرايط فوق بحراني به وضعيت بحراني آبي در پايتخت اظهار کرد: با اين وجود، همچنان کمبود منابع آب وجود دارد و بنابراين تقاضا داريم شهروندان تهراني جهت مديريت مصرف بهينه آب همکاري خود را ادامه دهند. وي افزود: با توجه به ميزان بارندگي هاي صورت گرفته در استان تهران در روزهاي گذشته، از شرايط فوق بحراني خشکسالي به وضعيت بحراني بازگشته ايم. درحال حاضر، در سدهاي پنج گانه ۴۲۲ميليون مترمکعب آب ذخيره شده و حجم آب ذخيره شده در سدهاي اميرکبير۷۱، لتيان۴۴، لار۱۹، طالقان ۱۶۸ و ماملو ۱۲۰ميليون مترمکعب است. ارتقايي يادآور شد: در شرايط نرمال در سدهاي تهران بايد بيش از ۷۰۰ميليون مترمکعب ذخيره آبي وجود داشته باشد که در زمان حاضر بيش از ۲۸۰ميليون مترمکعب کمبود ذخاير آبي در سدهاي استان تهران مشاهده مي شود و اين کاهش ها به دليل خشکسالي هاي پياپي در استان تهران و استفاده از ذخاير آبي سدها در طول سال اتفاق افتاده است.
; ; ; ; اين مقام مسئول در وزارت نيرو ادامه داد: از سوي ديگر روان آب ها که تا پيش از سال جديد پنج درصد کاهش داشت، با بارش هاي خوب صورت گرفته اين کسري تا حدودي جبران شده و ميزان روان آب ها اکنون در حد سال گذشته است.
; ; ; ; وي تصريح کرد: طبيعي است با وجود بارندگي هاي خوبي که در روزهاي پاياني سال۹۳ و اوائل سال۹۴ ثبت شده، از شرايط فوق بحراني به شرايط بحراني بازگشته ايم؛ به اين معني که همچنان کمبود منابع آب وجود دارد و بنابراين تقاضا داريم شهروندان تهراني جهت مديريت مصرف بهينه آب همکاري خود را ادامه دهند.
; ; ;

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا