مسکن و ساختمان
معاون وزیر راه و شهرسازی گفت‌:

هدفگذاری برای آسفالت ۷۰۰۰ کیلومتر راه روستایی در سال ۹۳

معاون راه روستایی وزیر راه و شهرسازی از هدفگذاری برای آسفالت و روکش آسفالت ۷۰۰۰ کیلومتر راه روستایی در سال ۹۳ خبر داد و گفت: برای تحقق این برنامه نیازمند ۱۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار هستیم.

سیدحسین میرشفیع اظهار کرد: اگر امکانات لازم را در اختیار داشته باشیم در سال‌جاری حدود 4000 کیومتر را راه روستایی را آسفالت کنیم.

;

وی با بیان این که روکش حدود 3000 کیلومتر راه روستایی را در برنامه سال 93 داریم، تصریح کرد:‌ اجرای این برنامه حدود 1000 میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

;

معاون راه روستایی وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم هدفگذاری امسال را محقق کنیم.

;

به گزارش تسنیم، میرشفیع پیش‌تر از پیگیری دریافت یک میلیون و 200 هزار تن قیر قرضی از وزارت نفت خبر داده و گفته بود: سال گذشته برای پیشبرد اهداف معاون راه روستایی در بحث روکش و آسفالت راه‌های روستایی 900 هزار تن قیر از وزارت نفت قرض کردیم و در پایان سال هزینه آنرا پرداخت کردیم.

;

وی تصریح کرد: با توجه به برنامه‌ مذکور پیگیر اختصاص یک میلیون و 200 هزار تن قیر قرضی به معاونت راه روستایی وزارت راه و شهرسازی برای روکش و آسفالت هستیم.

;

معاون وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: امسال جدا از بحث ; قیر قرضی، وزارت نفت در قانون موظف شده 600 میلیارد تومان قیر در اختیار ما قرار دهد.

;

;

;

;

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا