مسکن و ساختمان
با حضور كارشناسان حوزه مسكن و ساختمان:

اولين جلسه اتاق فكر بام تشكيل شد

اولين جلسه اتاق فكر برنامه ريزي و اقتصاد مسكن ،بام، با حضور كارشناسان اين حوزه در وزارت راه و شهرسازي برگزار شد.

به گزارش صما به نقل از پايگاه اطلاع رساني وزارت راه و شهرسازي ، اولين جلسه اتاق فكر برنامه ريزي و اقتصاد مسكن ،بام، عصر چهارشنبه ، 28 خرداد93 با حضور كارشناسان اين حوزه گزار شد.
معاون امور مسكن و ساختمان وزير راه و شهرسازي در اين جلسه با بيان اينكه به برگزاري چنين جلساتي به عنوان يك استراتژي مي نگريم ، اظهار داشت: از آنجايي كه به خرد جمعي اعتقاد داريم ، سياست هاي خود را به نقد كارشناسان خواهيم گذاشت تا از فيلترهاي نخبگان عبور كند.
حامد مظاهريان با اشاره به اينكه جلسات مشابهي در حوزه هاي مختلف وزارت راه و شهرسازي نيز براي همفكري بيشتر با كارشناسان و صاحبنظران درحال برگزاري است ، گفت: مسائل اجتماعي ، اقتصادي و شهرسازي از مواردي هستند كه جلسات مجزا در حوزه هاي مختلف براي آنها برگزار شده است.
وي افزود: تشكيل اتاق فكر بام در حقيقت نوعي دعوت به فكر ورزي و همكاري در حوزه برنامه ريزي و اقتصاد مسكن است كه در نهايت با منسجم تر شدن مباحث و نظرها مي تواند به تشكيل كارگروه هايي براي بررسي موارد مختلف منجر شود.
بنابراين گزارش ، پس از سخنان معاون امور مسكن و ساختمان وزير راه و شهرسازي ، كارشناسان حاضر در جلسه به بيان ديدگا ه هاي خود پرداختند كه وجود نوسان هاي زياد در حوزه برنامه ريزي بخش مسكن ، كارشناسي ضعيف ، لزوم نهاد سازي ، لزوم توجه به اقشار كم درآمد دربرنامه ريزي ها ، لزوم تغيير سطح تحليل بازار مسكن ، لزوم بازگشت به منطق در برنامه ريزي ها با توجه به اطلاعات جمعيتي، تعيين نياز واقعي مسكن ، كاهش سهم مسكن از سبد اقتصادي خانوار ، توجه به مسئله استيجار در شهرهاي بزرگ ، ترجيح ثبات در بازار مسكن به مالكيت آن ، لزوم متصل كردن برنامه ريزي و اجرا به يكديگر ، توجه به پديده انحصارگري در بخش مسكن و ساختمان ، لزوم تعيين طيف مداخله دولت و لزوم مرور اشتباهات گذشته از مباحث مطرح شده در اين جلسه بود.

;

;

;

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا