مسکن و ساختمان

اجرای متروی رو باز گرمسار – تهران

خط ۶ مترو تهران از منطقه خاوران به گرمسار متصل می‌شود.

;نماینده مردم گرمسار و آرادان در مجلس شورای اسلامی از اجرای متروی رو باز گرمسار – تهران با هزینه‌ای بالغ بر ۱۵۰ میلیارد تومان خبر داد.
;
غلامرضا کاتب در گفت‌وگو با ایسنا افزود: تعداد ایستگاه‌های این مترو ۱۴ ایستگاه است و مسیر جدیدی برای این مترو تعیین شده است که از شهرهای گرمسار، ایوانکی، شریف‌آباد، قیامدشت، پاکدشت و تهران عبور می‌کند.
;
وی ادامه داد: بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان برای احداث ایستگاه گرمسار تا قیامدشت و ۵۰ میلیارد تومان به منظور احداث ایستگاه قیامدشت تا تهران اختصاص یافته است.
;
کاتب گفت: خط ۶ این مترو از منطقه خاوران به شهرستان گرمسار متصل می‌شود.
;
وی هم‌چنین با بیان این‌که شهرک صنعتی علی‌آباد به حوزه انتخابیه گرمسار برخواهد گشت، افزود: برگرداندن شهرک صنعتی علی‌آباد به گرمسار دارای یک سری مشکلات بود که این مشکلات حل شد و در جلسه‌ای که با وزیر کشور داشتیم مقرر شد شهرک صنعتی علی آباد در حوزه گرمسار باقی بماند اما باید خدمات و همکاری دستگاه‌های اجرایی را باید در این زمینه افزایش دهیم.
;
نماینده مردم گرمسار و آرادان در مجلس از تزریق شش میلیارد تومان برای شروع اجرای عملیات جاده گرمسار – فیروزکوه خبر داد و افزود: جاده فیروزکوه – گرمسار در واقع شمال و جنوب کشور را به هم وصل می‌کند که این امر باید هرچه زودتر تحقق یابد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا