مسکن و ساختمان

هنوز برنامه مسکن اجتماعی به مجلس نرسیده است

رییس سابق سازمان نظام مهندسی ساختمان گفت: در حالی که قرار بود طرح برنامه جامع مسکن اجتماعی به مجلس ارائه شود هنوز نامه مکتوبی در این زمینه به مجلس نرسیده است.

ایسنا: مهدی هاشمی – رییس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی – ; با اشاره به این‌که گفته شده بود تا پایان سال وضعیت مسکن اجتماعی مشخص می‌شود، اظهار کرد: هنوز نامه مکتوبی به مجلس نرسیده است.

;

وی افزود: برنامه‌ وزارت راه و شهرسازی برای طرح جامع مسکن، طرح جایگزین مسکن مهر و صندوق‌های سرمایه‌گذاری به مجلس نرسیده است.

;

به گفته رییس سابق سازمان نظام مهندسی ساختمان قرار بود این برنامه به صورت برنامه جامع مسکن مطرح و به مجلس ارائه شود.

;

;وزیر راه و شهرسازی پیش‌تر گفته بود برنامه‌ جامع مسکن و برنامه مسکن اجتماعی و حمایتی به مجلس شورای اسلامی ارائه می‌شود تا در صورت موافقت و نهایی شدن، برای اجرای این طرح تصمیم‌گیری شود و رییس سابق نظام مهندسی ساختمان نیز گفته بود تا پایان سال این برنامه بررسی می‌شود که اکنون اعلام کرد هنوز برنامه‌ مکتوبی به دست مجلس نرسیده است.

;

;

;

;

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا