مسکن و ساختمان

افزایش ۵۵ میلیون تومانی قیمت مسکن ویژه صحت دارد؟

حدود ۸۰۰ نفر از ثبت‌نام کنندگان مسکن ویژه تهران صبح امروز در اعتراض به آنچه افزایش قیمت واحدهای این طرح اعلام می‌شود در محل این پروژه واقع در تهرانسر تجمع کردند.

تسنیم: افزایش ۵۵ میلیون تومانی قیمت مسکن ویژه -به گفته برخی ثبت‌نام کنندگان- باعث شده تا شماری از آنها هم‌اکنون در محل این پروژه در سایت تهرانسر تجمع کنند. آنها به این مسئله اعتراض دارند که چرا قیمت مسکن ویژه از ۲۵۰ میلیون تومان به ۳۱۰ میلیون تومان افزایش یافته است، در حالی که مسئولان همواره بر قیمت ۲۵۰ میلیون تومانی این واحدها تاکید کرده‌ است.

یکی از متقاضیان دریافت مسکن ویژه در این‌باره به خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم گفت:‌ اداره کل راه و شهرسازی استان تهران قراردادی به ناحق تنظیم کرده است. بیش از یک سال است که حدود ۵۵ میلیون تومان را واریز کرده‌ایم اما در این مدت نه تنها قراردادی با ما امضا نشده است، بلکه همواره تحویل واحدهای مسکن ویژه خلف وعده می شنویم.

;

وی تصریح کرد: با سایر متقاضیان مسکن ویژه قرار گذاشتیم که ساعت ۱۱ صبح امروز در سایت تهرانسر تجمع اعتراض آمیزی برگزار کنیم تا کسی بیاید و درد ما را درمان کند.

;

وی یادآور شد: قرار بود ۸۰ میلیون از قیمت مسکن ویژه را نقد پرداخت کنیم و ۴۵ میلیون تومان دیگر نیز باید در زمان تحویل پرداخت شود. مابقی قیمت این واحدها یعنی ۱۲۰ میلیون تومان دیگر نیز به صورت اقساط ۱۰ پرداخت شود. اگر می دانستیم قیمت واحدهای این طرح حدود ۳۱۰ میلیون تومان است که ثبت نام نمی کردیم، اگر این میزان پول داشتیم که می رفتیم ; و واحدی را در مرکز تهران خریداری می کردیم.

;

وی با بیان این که قرار بود واحدهای مسکن ویژه را آذرماه امسال به ما تحویل بدهند، خاطرنشان کرد: اما مسئولان اعلام می کنند ۱۰ ماه دیگر این واحدها تحویل می شود. به تازگی هم قرارداد یک طرفه ای را در سایت اداره کل راه و شهرسازی تهران قرار داده اند که وجه قانونی ندارد.

;

وی با بیان این که ; گفته شده هر کس مبالغ این قرارداد را پرداخت نکند از سایت تهرانسر حذف خواهد شد از پیگیری این مسئله از طریق سازمان بازرسی کشور خبر داد.

;

مسکن ویژه تهرانسر به دلیل عدم پایبندی برخی پیمانکاران به تعهداتشان با وقفه در ساخت مواجه شد و این مسئله برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته در خصوص زمان تحویل واحدهای این طرح را تحت‌الشعاع قرار داد. بر این اساس اواخر مرداد امسال فریبرز واحدی مدیر کل راه و شهرسازی استان تهران برای جبران عقب‌ماندگی دو پیمانکار این طرح را خلع ید کرد و از انتخاب دو پیمانکار توانمند خبر داد.

;

از سوی دیگر بر اساس پیگیری‌ها خبرنگار تسنیم، به‌نظر می‌رسد ادعای برخی ثبت‌نام کنندگان مسکن ویژه چندان درست نیست، چراکه کارشناسان دادگستری قیمت مسکن ویژه را تعیین کرده‌اند که بر اساس آن در مجموع بین ۱۰ تا ۱۵ درصد به رقم اعلام شده ۲۵۰ میلیون تومان برای هر واحد مسکن ویژه افزوده خواهد شد.

;

;

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا