مسکن و ساختمان
دور اول نظرسنجی چهره سال صنعت ساختمان آغاز شد

این مرحله به انتخاب نامزدهای نهایی اختصاص دارد/ هر شرکت کننده حق انتخاب سه گزینه را دارد

دور اول نظرسنجی انتخاب چهره سال ۹۳ صنعت ساختمان از لحظاتی پیش در سایت صما آغاز شد. در این دور از نظرسنجی هر شرکت‌کننده می‌تواند سه نفر از نامزدها را به عنوان نامزد نهایی چهره سال انتخاب کند. بنابراین نفر اول این مرحله چهره سال صنعت ساختمان نخواهد بود.

به گزارش صما، این دور از نظرسنجی در ساعت ۱۳ روز پنج‌شنبه ۲۱ اسفندماه به پایان خواهد رسید و سه نفر اول این مرحله به دور دوم نظرسنجی راه خواهند یافت. در نظرسنجی مرحله دوم که شنبه هفته آینده آغاز خواهد شد، از بین سه نفر اول نظرسنجی مرحله اول، یک نفر به عنوان چهره سال ۹۳ صنعت ساختمان انتخاب خواهد شد.

گفتنی است همان طور که پیش از این در اطلاعیه‌های مختلف دبیرخانه انتخاب چهره سال صنعت ساختمان تاکید شده است «انتخاب چهره سال صنعت ساختمان، انتخابی کاملا رسانه­ ای است و خبرسازترین فرد این صنعت در سال ۹۳ را معرفی خواهد کرد. بنابراین چهره سال صنعت ساختمان لزوما فردی که بهترین عملکرد را داشته است نخواهد بود؛ چه بسا خبرسازی فردی به دلایلی منفی صورت گرفته باشد. به همین دلیل انتخاب کاندیداهای حاضر در انتخاب دومین دوره چهره سال صنعت ساختمان با مراجعه به اخبار رسانه­ ها صورت خواهد گرفت.»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا