رییس سازمان نظام کاردانی کشور در گفتگو با «صما»:
نگاه های سلیقه ای مدیران قبلی مانع فعالیت کاردان ها شد
رییس سازمان نظام کاردانی ساختمان کشور با انتقاد از مغفول ماندن نقش کاردان ها در حوزه ساخت و ساز گفت: نگاه سلیقه ای برخی از مسئولان در دوره های زمانی مختلف موجب ایجاد چالش هایی برای فعالیت کاردان ها شد که امروز شاهد آثار زیانبار آن هستیم.
محمد مهدی موذن در گفتگو با خبرنگار «صما» ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: بیش از ۱۲ سال است که سازمان نظام کاردانی در جهت یک هدف مشخص یعنی به کارگیری کاردان های فنی در حوزه ساخت و ساز تلاش می کند، اما متاسفانه برخی اختلاف نظرها و اختلاف سلیقه ها در بین مسئولان در دولت های مختلف موجب شده که تا امروز کاردان های فنی در عرصه ساخت و ساز به کار گرفته نشوند.
وی در ادامه افزود: البته با توجه به حضور دکتر آخوندی در راس وزارت راه و شهرسازی و استقرار مهندس ترکان در شورای مرکزی سازمان نظام مهندسی و تغییرات به وجود آمده در دفتر سازمان های مهندسی و تشکل های حرفه ای وزارت راه و شهرسازی، فضا و شرایط برای تعریف جایگاه مشخص برای کاردانهای فنی فراهم آمده است.
موذن با بیان اینکه اگر برخی اتفاقات به درستی هدایت نشود، می تواند آثار زیانباری را برای صنعت ساختمان به بار بیاورد، گفت: یکی از مسایل اصلاح قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان است که ظاهرا دیدگاه های متفاوتی از سوی دولت و مجلس در این رابطه وجود دارد.
رییس سازمان نظام کاردانی کشور تاکید کرد: اگر نگاه ها و دیدگاه های موجود در مورد اصلاح قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان واحد و همسو نشود و در این رابطه سلیقه ای عمل شود، قطعا گشایشی در عرصه ساخت و ساز به وجود نخواهد آمد.
موذن با انتقاد از عدم حضور نماینده ای از نظام کاردانی در اصلاح قانون نظام مهندسی اظهار داشت: اگر در اصلاح قانون نظام مهندسی نظرات کاردان ها که تشکلی برخاسته از درون همین قانون هستند، لحاظ نشود این تغییرات در آینده نمی تواند چندان راهشگا باشد.
وی در ادامه افزود: در زمان نگارش آیین نامه اجرایی قانون نظام مهندسی و در شرایطی که کانون کاردان های فنی ساختمان حضور نداشت، در یکی از تبصره های این قانون عنوان شد در صورت عدم حضور مهندسان، کاردانهای فنی می توانند فعالیت کنند اما امروزه آثار زیانبار این تبصره را در صنعت ساختمان شاهد هستیم و متاسفانه کسی هم پاسخگو نیست.
رییس سازمان نظام کاردانی ساختمان کشور در پایان اظهار داشت: البته در حال حاضر با وجود تغییرات مدیریتی به وجود آمده، بارقه های امیدی برای کاردان های فنی ایجاد شده که در آینده جایگاه مشخص و شفافی در عرصه ساخت و ساز خواهند داشت.
انتهای پیام/
کد خبر: ۰۲۲۲