مسکن و ساختمان
معاون وزیر کشور تاکید کرد

لزوم توجه بیشتر به مسائل امنیت اجتماعی و کیفیت ساخت سکونتگاه‌های غیررسمی

به دلیل اهمیت مسائل امنیت اجتماعی و کیفیت ساخت سکونتگاه‌های غیررسمی در اطراف شهرها باید مورد توجه بیشتری قرار گیرد.

ایسنا:اسماعیل نجار – معاون وزیر کشور- در همایش ملی توسعه پایدار کالبدی، فضایی روستایی اظهار کرد: علی‌رغم توجه ویژه‌ای که بعد از انقلاب به روستاها شده است؛ اما ترکیب جمعیتی کشورمان ۷۰ درصد در شهرها و ۳۰ درصد در روستاها است.

;وی افزود: مهاجرت روستاها به شهرها سبب شده که سکونتگاه‌های غیررسمی در اطراف شهرها به وجود آید و مسائل امنیت اجتماعی و کیفیت ساخت سکونتگاه‌های غیررسمی باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

;نجار با بیان این‌که ضعف نبود کیفیت واحد‌های مسکونی در این سکونتگاه‌ها موجب شده است تا یک زلزله بیشترین صدمات را به روستاییان بزند، افزود: بحث سلامت غذایی و امنیت غذایی روستاییان نقش مهمی دارد و اگر تولید در روستاها تداوم نداشته باشد ما شاهد مشکلات زیادی در کشور خواهیم بود.

;

;

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا