هتل و توسعه گردشگری
موضوعات داغ
افتتاح در ۲۰۳۱

نخستین هتل مینور ریزرو کالکشن آسیا در پوکت ساخته می‌شود

نکات مهم
  • امضای قرارداد مدیریت هتل بین گروه مینور هتلز و گروه شرکت‌های امال
  • افتتاح نخستین ملک مینور ریزرو کالکشن در آسیا در سال ۲۰۳۱ در پوکت
  • شامل ۳۱۰ کلید، ۱۰۰ اتاق هتل و ۲۱۰ اقامتگاه یک تا سه‌خوابه
  • مرکز سلامت اختصاصی با مساحت بیش از ۵٬۰۰۰ مترمربع
  • طراحی توسط مارتین پالروس از تیرا دیزاین با الهام از محیط طبیعی بنگ تائو

گروه مینور هتلز قرارداد مدیریت هتلی با گروه شرکت‌های امال امضا کرده است تا «گاردنز آو ادن ریزورت پوکت، مینور ریزرو کالکشن» را راه‌اندازی کند. این مجموعه قرار است در سال ۲۰۳۱ افتتاح شود و با ۳۱۰ کلید در منطقه بنگ تائو پوکت، نخستین ملک تحت برند جدید مجموعه لوکس این گروه در آسیا خواهد بود.

این ملک تازه‌ساخت، هسته مهمان‌نوازی پروژه بزرگ‌تر «گاردنز آو ادن» را تشکیل می‌دهد؛ مقصدی یکپارچه ۳۳ هکتاری برای زندگی لوکس و سلامت که شامل اترو رزیدنس و گاردنز آو ادن رزیدنس نیز می‌شود.

ساختار اقامتی و امکانات ریزورت

گاردنز آو ادن ریزورت پوکت، مینور ریزرو کالکشن از یک هتل ۱۰۰ کلیدی و ۲۱۰ اقامتگاه یک، دو و سه‌خوابه تشکیل شده که به‌عنوان بخشی از موجودی ریزورت اداره می‌شوند.

سلامت به عنصر تعیین‌کننده تجربه مهمانان تبدیل خواهد شد و حول یک مرکز اختصاصی با مساحت بیش از ۵٬۰۰۰ مترمربع متمرکز است. فضاهای غذاخوری نیز شامل رستوران تمام‌روز، دو رستوران تخصصی، کافه ارگانیک و لابی لانژ برنامه‌ریزی شده است.

طراحی این پروژه را مارتین پالروس از تیرا دیزاین بر عهده دارد و قرار است بازتاب‌دهنده محیط طبیعی بنگ تائو باشد و در عین حال شخصیت متمایز، خدمات شخصی‌سازی‌شده و تجربه‌های والایی را ارائه دهد که معرف مینور ریزرو کالکشن است.

نگاه مدیران به پروژه

عمر رومرو، مدیر ارشد توسعه و لوکس مینور هتلز، می‌گوید: «تایلند خانه مینور هتلز است، بنابراین معرفی گاردنز آو ادن پوکت، مینور ریزرو کالکشن به این کشور نقطه عطفی مهم برای شرکت و استراتژی برند لوکس ماست. پوکت همچنان به‌عنوان یکی از جذاب‌ترین مقاصد ریزورت و سلامت جهان در حال تحول است و ما خوشحالیم که با گروه شرکت‌های امال برای تحقق این پروژه استثنایی همکاری می‌کنیم.»

الکساندر چووالوف، مدیرعامل گاردنز آو ادن، نیز می‌افزاید: «گاردنز آو ادن به‌عنوان مقصدی طراحی شده که در آن زندگی لوکس، سلامت و طبیعت به شکلی معنادار به هم می‌پیوندند. با ورود پروژه به این مرحله جدید، خوشحالیم که با مینور هتلز همکاری می‌کنیم تا نخستین ملک مینور ریزرو کالکشن در آسیا معرفی شود. پوکت همچنان یکی از جذاب‌ترین بازارهای ریزورت جهان است و معتقدیم ترکیب تخصص مهمان‌نوازی لوکس مینور هتلز و قدرت چشم‌انداز گاردنز آو ادن، پیشنهادی متمایز برای مسافران بین‌المللی و ساکنان ایجاد خواهد کرد.»

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا