مسکن و ساختمان
وزیر راه و شهرسازی در جمع خبرنگاران:

وضعیت شهرها از نظر حقوق شهروندی نامناسب است

وزیر راه و شهرسازی وضعیت فعلی شهرهای کشور از لحاظ رعایت حقوق شهروندی و نظام اجتماعی را نامناسب توصیف کرد.

;

;

به گزارش خبرنگار “صما” عباس آخوندی در حاشیه نخستین نشست هم اندیشی اساتید معماری وشهرسازی در جمع خبرنگاران گفت: باید هرچه سریعتر راهکار علمی برای رعایت حقوق شهروندی و تدوین نظام اجتماعی مناسب اندیشیده شود.

وی با انتقاد از گم شدن شهروندان در میان ساختمان ها و وسایل نقلیه افزود: متاسفانه در شهرها ساختمان ها و خودروها بر حقوق شهروندی و نظام اجتماعی معماری و شهرسازی غلبه کرده است و به جای اینکه وسایل نقلیه و ساختمان ها در اختیار شهروندان قرار بگیرند، شهروندان در آنان گم شده اند.

آخوندی با بیان اینکه هم اکنون شهرهای کشور از وضعیت مناسب نظام اجتماعی برخوردار نیستند، اظهار داشت: تغییر این جهت گیری کار بسیار دشواری است و باید اساتید و نخبگان دانشگاه های معماری و شهرسازی، وزارت راه و شهرسازی را در دستیابی به رعایت حقوق شهروندی یاری دهند.

وی هدف از برگزاری هم اندیشی با اساتید معماری و شهرسازی را ارایه بهتر طرح ها در مدیریت شهری تهران و ایران عنوان کرد و گفت: در این نشست بخشی از دغدغه ها و مشکلات معماری و شهرسازی کشور مطرح و پیشنهادات و رهنمودهایی از سوی اساتید دانشگاه تهران ارایه شد که تلاش داریم این جلسات همفکری و مشارکت با دانشگاه را دنبال کنیم.

وزیر راه وشهرسازی در پاسخ به سوالی درباره افزایش تراکم شهر تهران گفت: هم اکنون افزایش تراکم شهر تهران توسط دبیرخانه شورای عالی معماری و شهرسازی در دست بررسی است.

انتهای پیام/

کد خبر: ۰۲۲۲

;

;

;

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا