مسکن و ساختمان
رئیس بنیاد مسکن گفت:

تفاهمنامه مشترک مسکن اجتماعی در دست تهیه است

رئیس بنیاد مسکن با اعلام این‌که تفاهمنامه مشترک مسکن اجتماعی در دست تهیه است، گفت: نقطه‌نظرات خود را درباره مسکن اجتماعی ارائه کرده‌ایم، اما با این حال طرح مذکور هنوز نهایی نشده است.

علیرضا تابش اظهار کرد:‌ کمیسیون مسکن اجتماعی تشکیل شده و در حال هماهنگی در رابطه با طرح مذکور هستیم، مسئولیت این کمیسیون هم به عهده آقای مظاهریان معاون امور مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی است.

وی تصریح کرد:‌ هر جا که از بنیاد مسکن درباره این طرح نظرخواهی خواسته‌اند ما نظر خود را علام کرده‌ایم.

وی ادامه ; داد:‌وزارتخانه‌های راه و شهرسازی ; و تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حال تهیه تفاهمنامه مشترک در رابطه با طرح مسکن اجتماعی هستند.

رئیس بنیاد مسکن در پاسخ به این پرسش که نقش شما ; در طرح مسکن اجتماعی چیست، افزود: نقطه‌نظرات خود را درباره مسکن اجتماعی ارائه کرده‌ایم، اما با این حال طرح مذکور هنوز نهایی نشده است.

به گزارش تسنیم، مظاهریان معاون وزیر راه و شهرسازی دیروز از نهایی شدن طرح مسکن اجتماعی حداکثر ظرف هفته آینده خبر داده و گفته بود: هنوز درباره میزان دقیق واحدهای مسکونی که قالب طرح اجتماعی ساخته خواهد شده به جمع‌بندی نهایی نرسیده‌ایم.

;

منبع:پایگاه خبری تسنیم

;

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا