مسکن و ساختمان

افزایش 20 درصدی معاملات مسکن

رئیس اتحادیه مشاوران املاک استان تهران با اشاره به افزایش 20 درصدی معاملات خرید و فروش مسکن در آبان ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته، گفت: تاپایان سال ثبات نسبی را در قیمت ها داریم و معتقدم که نتیجه توافقات 1+5 هرچه باشد بازهم تغییری در حوزه قیمت گذاری مسکن نداریم.

پیک خبر : حسام عقبایی با اشاره به اینکه در حوزه قیمت‌ها تاپایان سال پیش بینی افزایش قیمت نداریم، گفت: تاپایان سال ثبات نسبی را در قیمت ها داریم و معتقدم که نتیجه توافقات 1+5 هرچه باشد بازهم تغییری در حوزه قیمت گذاری مسکن نداریم.

وی با بیان اینکه آبان 93 در شهر تهران، 26 هزار و 405 قرارداد مسکن منعقد شده است، اظهار داشت: از این تعداد، 12 هزار و 234 قرارداد مبایعه نامه و تعداد 12 هزار و 956 قرارداد اجاره نامه است و مابقی در چهارچوب اجاره به شرط تملیک، سرقفلی، هبه، پیش فروش و دیگر قراردادها بوده است.

رئیس اتحادیه مشاوران املاک استان تهران با اشاره به اینکه تعداد قراردادهای پیش فروش در شهر تهران در این مدت، 799 مورد بوده است، بیان کرد: در مقایسه با آبان 92 ما شاهد سیر صعودی قراردادها بودیم بطوریکه حجم خرید و فروش مبایعه نامه‌ها 20 درصد افزایش یافته است.

عقبایی افزود: در آبان 92، تعداد 24 هزار و 663 قرارداد منعقد شده بود که از این تعداد 10 هزار و 493 قرارداد مربوط به خرید و فروش بوده است ضمن آنکه اجاره نامه ها هم در این ماه به 12 هزار و 750 مورد رسیده بود.

وی با بیان اینکه آمار قراردادهای اجاره در آبان 93 به 12 هزار و 956 مورد رسید، اظهار داشت: در این حوزه هم شاهد افزایش حجم قراردادها بودیم ضمن آنکه آمار پیش فروش ها کاهش نشان می دهد.

مهر، رئیس اتحادیه مشاوران املاک استان تهران تصریح کرد: کاهش پیش فروش ها به این دلیل بوده که بازار راکد است و قیمت واحدهای تولیدی ساخته شده به پیش فروش نزدیک شده است.

;

;

;

;

;

;

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا