مسکن و ساختمان
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی:

دولت نباید در امر رسانه ای دخالت کند

صما- وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به آزادی مسئولانه که شعار نمایشگاه مطبوعات امسال است، گفت: آزادی مطبوعات در دنیا مطرح است و آزاده بودن یعنی اینکه رسانه ها دستاویز هیچ شخص و جناحی قرار نگیرند.

به گزارش خبرنگار «صما» علی جنتی در مراسم افتتاحیه نمایشگاه مطبوعات ضمن بیان مطلب فوق اظهار داشت: آزادی مسئولانه به معنای آزادی انتشار اخبار و اطلاعات با رعایت قوانین عرفی و پرهیز از دروغ، تهمت، فرافکنی و بزرگ نمایی است.

وی با تاکید بر اعتقاد جمهوری اسلامی به آزادی رسانه در چارچوب نظام بیان کرد: دولت تدبیر و امید تلاش می کند به این امر جامه عمل بپوشاند و شعار آزادی مسئولانه توسط رسانه ها به معنی افزایش آزادی فضای رسانه ای است.

وزیر ارشاد در ادامه افزود: آزادی رسانه ای به این معنا نیست که رسانه ها نباید به هیچ ارگانی پاسخگو باشند و هر خلافی را مرتکب شوند.

جنتی تاکید کرد: رسانه ها نیازمند میثاق شفاف و دقیق و اجتماعی هستند تا ساز و کار ارزیابی آنها آسانتر شود.

وزیر ارشاد با بیان اینکه دولت نباید در امر رسانه ای دخالت کند افزود: دولت عقیده دارد امور نظارتی را با رعایت قوانین و موازین حاکمیتی به این صنف واگذار کند. بر این اساس دولت به دنبال ایجاد سازمان صنفی رسانه ای است تا لایحه آن را تقدیم مجلس کند.

وی همچنین اظهار داشت: دولت باید از رسانه داری اجتناب کند؛ امروزه ما شاهد نشریات دولتی هستیم که باید به بخش خصوصی ارجاع داده شود و قانون انتشار و آیین نامه دسترسی آزاد به اطلاعات برای مردم که حدود 4 سال عقب مانده، باید تدوین و تصویب شود و این آیین نامه در حال حاضر تدوین شده و در دستور کار دولت قرار گرفته و ظرف یک هفته آینده به تصویب خواهد رسید که این طرح در راستای پاسخگو شدن دولت نسبت به رسانه ها است.

انتهای پیام/

کد خبر: 0227

;

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا