یک قدم رو به جلو- ببینیم دیگران چه فکر میکنند
نظرسنجی پیامکی «صما» درباره شش نظریه قانونی وزیر راه و شهرسازی
در راستای گسترش اطلاع رسانی درخصوص شش نظریه قانونی وزیر راه و شهرسازی، سایت «صما» اقدام به یک نظرسنجی پیامکی می کند.
بر اساس این گزارش، در راستای تحقق این نظرسنجی، صما در نظر دارد تا با ارسال پیامک به مسئولان، دست اندرکاران و فعالان بخش خصوصی و دولتی حوزه صنعت ساختمان، نظرات این افراد را درخصوص نظریات قانونی وزیر راه و شهرسازی به صورت یک نظرسنجی پیگیری نماید.
بر همین اساس، سایت صما روز شنبه ۲۵ بهمن ماه با ارسال چند پیامک متوالی به کلیه هیئت مدیره سازمان های نظام مهندسی استان ها و جمع کثیری از اعضای سازمان نظام مهندسی (با انتخاب رندومی100 عضو از هر استان) این موضوع را در دستور کار قرار می دهد.
لازم به ذکر است، هدف از انجام این نظرسنجی، انتقال نقطه نظرات موثر دست اندرکاران و متخصصان حوزه صنعت ساختمان جهت زمینه سازی برای تجزیه و تحلیل و بررسی های دقیق تر نظریه های شش گانه است تا درنهایت اقدامات جدی تر و تصمیمات بهتری برای بهره وری هر چه بیشتر از نظریات ; وزیر راه و شهرسازی انجام گیرد.
به نظر می رسد این نوع نظرسنجی گام تاثیرگذاری در راستای رفع ابهامات موجود در خصوص نظریه های آخوندی باشد. چرا که به اذعان برخی کارشناسان، وجود برخی دیدگاه ها و مسائل حاشیه ای، ممکن است اختلالاتی در روند اجرایی کردن این موضوعات ایجاد کند ;و این نظرسنجی می تواند منجر به شفاف سازی در این بخش ها شود.
شایان ذکر است، همواره تجربه نشان داده که انجام نظرسنجی درباره طرح ها و برنامه های مورد نظر مسئولان پیش از اجرایی کردن آنها، تا حد زیادی از بروز خطاها می کاهد و مانع از انجام امور به شیوه آزمون و خطا می شود. چرا که در جریان نظرسنجی ها، ناگفته های ارزشمند بسیاری از سوی متخصصان بخش های مرتبط مطرح می شود که چه بسا نقش کلیدی و ارزشمندی در اجرای هرچه موفقتر یک طرح و ایده ایفا کند.
از همین رو انتظار می رود که مشارکت گسترده سازمان های نظام مهندسی در نظرسنجی پیامکی صما، یک قدم رو به جلو و اساسی در روند اجرای نظریات قانونی وزیر راه و شهرسازی باشد.
گفتنی است، نتیجه دیدگاه ها و نقطه نظرات شرکت کنندگان در این نظرسنجی، متعاقبا در خروجی سایت صما منتشر می شود.
;
انتهای پیام/
کد خبر: ۰۲۲۴




