نظام مهندسی
رییس نظام مهندسی ساختمان البرز خبر داد:

اشخاص حقوقی، حقیقی و دفاتر طراحی، طبق قانون تغییر می‌کنند

رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان البرز لزوم رعایت قوانین در خصوص حقوق و مسوولیت‌های اعضای حقیقی و حقوقی سازمان را تاکید هیات مدیره و هیات رییسه سازمان دانست و گفت: تغییرات شرکت های اشخاص حقوقی، حقیقی و دفاتر طراحی عضو سازمان بر اساس قانون و مطابق آیین نامه های مصوب خواهد بود.

به گزارش «صما» و به نقل از روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان البرز، علیرضا مجربی کرمانی با ; تاکید براینکه درخواست تغییرات در چند ماه گذشته با تاخیرها و انتقاداتی روبرو بوده است، تصریح کرد: از این پس تمامی تغییرات بر اساس قوانین و در کوتاه ترین زمان ممکن به انجام خواهد رسید.

وی با اشاره به رکود ساخت و ساز در استان و کشورکه بی شک موجب کاهش درآمدهای مهندسان در سال جاری گردیده است، اظهار داشت: شایسته نیست در این شرایط اعضای حقیقی و حقوقی سازمان به جهت مشکلات بوروکراتیک از بهره مندی از حداقل فرصت‌های کاری نیز محروم شوند و هیات رییسه سازمان با جدیت قصد دارد تا مطابق قانون، با اصلاح فرآیندها موانع غیر ضروری را از پیش پای اعضا بردارد.

;

;

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا