امضای ۳۶میلیارددلار قرارداد ارزی و ریالی
۲ سال پس از آغاز به کار صندوق توسعه ملی، ۲۹ میلیارد و ۲۲۰ میلیون دلار قرارداد ارزی و ۷ میلیارد و ۱۵۰ میلیون دلار قرارداد ریالی؛ به امضاء رسید.
به گزارش مهر، بررسی آخرین وضعیت عملکرد صندوق توسعه ملی نشان می دهد که در مدت ۲ سال اخیر و پس از آغاز به کار این صندوق به جای حساب ذخیره ارزی، تاکنون ۳۹ فقره قرارداد عاملیت ارزی و ۱۴ قرارداد ریالی با بانک های کشور منعقد شده است.
همچنین ۱۶ فقره از این قراردادها به صورت ارزی و به مبلغ ۲۹ میلیارد و ۲۲۰ میلیون دلار و ۲۳ فقره قرارداد ریالی نیز به ارزش ۷ میلیارد و ; ۱۵۰ میلیون دلار (بالغ بر 140هزارمیلیارد ریال) است.
تا پایان آبان ماه سال جاری، ارزش قراردادهای منعقده ریالی و ارزی صندوق به ۳۶ میلیارد و ۳۷۰ میلیون دلار بالغ شد. در راستای حمایت از بخش خصوصی این صندوق با وزارتخانه ها و ارگان های مختلفی قراردادهایی را به امضاء رسانده است.
انعقاد قرارداد ۵ میلیارد دلاری با وزارت نیرو، ۱۶ میلیارد دلاری با وزارت نفت، ۵۰۰ میلیون دلاری با سازمان میراث فرهنگی و ۱۰ میلیارد دلاری با وزارت صنعت، معدن و تجارت؛ از جمله این قراردادها است.
جدول تعداد و مبلغ قراردادهای عاملیت ریالی با بخش صنعت و معدن در سال ۹۱(میلیون دلار)
| بانک عامل | مبلغ |
| بانک سپه | 500 |
| بانک توسعه صادرات ایران | 500 |
| بانک توسعه تعاون | 200 |
| بانک صنعت و معدن | 400 |
| بانک صادرات ایران | 500 |
| بانک تجارت | 500 |
| بانک رفاه کارگران | 400 |
| جمع کل | 3000 |
تعداد و مبلغ قراردادهای عاملیت ریالی با بخش آب و کشاورزی در سال ۹۱(میلیون دلار)
| بانک عامل | مبلغ |
| بانک رفاه کارگران | 160 |
| بانک توسعه تعاون | 80 |
| بانک سپه | 360 |
| بانک کشاورزی | 280 |
| بانک صادرات ایران | 120 |
| صندوق حمایت از توسعه سرمایهگذاریبخشکشاورزی | 200 |
| جمع کل | 1200 |
تعداد و مبلغ کل قراردادهای عاملیت ریالی صندوق توسعه و بانکها(میلیون دلار)
| بانک عامل | تعداد | مبلغ |
| بانک کشاورزی | ;4 | ;2530 |
| صندوق حمایت از کشاورزی | ;2 | ;900 |
| بانک سپه | ;3 | ;860 |
| بانک توسعه صادرات ایران | ;2 | ;500 |
| بانک توسعه تعاون | ;3 | ;280 |
| بانک صنعت و معدن | ;2 | ;400 |
| بانک صادرات ایران | ;3 | ;620 |
| بانک تجارت | ;2 | ;500 |
| بانک رفاه کارگران | ;2 | ;560 |
| جمع کل | 23 ; | ;7150 |
;
;




