مسکن و ساختمان
اولویت شهرداری، زیرساخت‌ها و بازسازی مناطق آسیب‌دیده

۷۰ درصد اعتبارات شهرداری اصفهان برای توسعه شهری

نکات مهم
  • ۷۰ درصد اعتبارات شهرداری اصفهان صرف توسعه شهری شده است
  • خط دوم مترو با ظرفیت بالاتر و اتصال به خطوط دیگر افتتاح می‌شود
  • بیش از ۱۲ هزار واحد مسکونی و تجاری در حوادث اخیر آسیب دیدند
  • شهرداری اصفهان با پشتیبانی از ۶۰۰ موکب در شب‌های مقاومت خدمت‌رسانی کرد
  • نیروهای شهرداری در تهران برای تشییع پیکر رهبر انقلاب مستقر شدند

به گزارش صما، مصطفی نباتی‌نژاد در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه سپاهان‌شهر با تشریح عملکرد مدیریت شهری در حوزه خدمات و مدیریت بحران اظهار کرد: مأموریت شهرداری فراتر از ارائه خدمات روزمره است و شامل تأمین امنیت روانی شهروندان، حفظ پایداری شهر و اجرای پروژه‌های توسعه‌ای می‌شود.

وی افزود: در روزهای اخیر، کارکنان شهرداری و نیروهای خدماتی از نخستین ساعات صبح اقدام به پاکسازی شهر کردند تا زودتر به شرایط عادی بازگردند؛ این اقدام نمادی از استمرار خدمت‌رسانی و پایداری مدیریت شهری بود.

رئیس مرکز پژوهش‌های شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: از مجموع حدود ۳۰۰ همت اعتبارات مدیریت شهری، ۷۰ درصد آن صرف توسعه شهر شده است. این اعتبارات در تملک اراضی، احداث و توسعه معابر، اجرای پروژه‌های زیرساختی و به‌ویژه خط دوم متروی اصفهان هزینه شده است.

اولویت‌های توسعه‌ای و نقش شهرداری در بحران

نباتی‌نژاد بیان کرد: خط دوم مترو با توجه به طول مسیر و کیفیت خدمات، ظرفیت بالاتری نسبت به خط نخست دارد و با اتصال خطوط، مطلوبیت حمل‌ونقل عمومی افزایش می‌یابد. همچنین توسعه فضای سبز، رینگ چهارم شهر و اجرای پروژه‌های عمرانی در مناطق مختلف از جمله منطقه پنج و ناحیه سپاهان‌شهر از دیگر اقدامات مدیریت شهری است.

وی با قدردانی از تلاش‌های شهردار منطقه پنج و مدیر ناحیه سپاهان‌شهر گفت: بخش قابل توجهی از این دستاوردها حاصل تلاش همکاران شهرداری است. او تأکید کرد: در روزهای جنگ تحمیلی اخیر، شهرداری‌ها یکی از مهم‌ترین سنگرها بودند و شهر اصفهان در این عرصه نقش برجسته‌ای ایفا کرد.

استان اصفهان در حوادث اخیر همچون دوران دفاع مقدس از استان‌های پیشتاز کشور بود. این استان با وجود داشتن حدود شش درصد جمعیت کشور، نزدیک به ۱۰ درصد شهدای کشور را تقدیم کرد و در حوادث اخیر نیز از استان‌های آسیب‌دیده بود.

نباتی‌نژاد تصریح کرد: حملات دشمن تنها مراکز نظامی را هدف نگذاشتند و پاسداران امنیت کشور، زنان و کودکان بی‌گناه نیز به شهادت رسیدند. بیش از ۲۰ نقطه در اصفهان هدف حملات قرار گرفت که محدوده چهارراه پلیس در منطقه ۵ از جمله آن‌ها بود.

بر اساس تقسیم‌کار مدیریت بحران، شهرداری مسئولیت آواربرداری، بازگشایی معابر و بازسازی مناطق آسیب‌دیده را بر عهده داشت. بیش از ۱۰ سازمان از ۱۶ سازمان شهرداری و ۱۳ منطقه از ۱۵ منطقه شهری مستقیماً درگیر این مأموریت شدند.

عملیات نجات، آواربرداری، انتقال پیکر شهدا و امدادرسانی با تلاش شبانه‌روزی نیروهای شهرداری انجام شد. حدود ۱۲ هزار واحد مسکونی، اداری و تجاری آسیب دید که برای بازسازی آن‌ها ساختار اجرایی ویژه‌ای تعریف شد. با وجود بازگشت بیش از ۸۰ تا ۹۰ درصد خانواده‌ها به منازل، روند بازسازی ادامه دارد.

شهرداری اصفهان در شب‌های مقاومت با پشتیبانی لجستیکی از حدود ۶۰۰ موکب در سطح شهر، نقش مؤثری در خدمت‌رسانی به مردم ایفا کرد.

وی با اشاره به آیین تشییع پیکر رهبر انقلاب گفت: شهرداری اصفهان در کنار شهرداری تهران قرار گرفته است. منطقه دو تهران مسئولیت میزبانی از مردم این استان را بر عهده دارد و نیروهای شهرداری اصفهان در حوزه‌های ایمنی، حمل‌ونقل و خدمات شهری در تهران مستقر شده‌اند.

اصفهان در مسیر تردد زائران و شرکت‌کنندگان در مراسم تشییع قرار دارد و از امشب مواکب بین‌راهی استان میزبان کاروان‌هایی خواهند بود که از دیگر استان‌ها عازم قم، تهران و مشهد هستند.

وی با اشاره به استقرار میز خدمت شهرداری منطقه پنج در محل نماز جمعه گفت: برگزاری چنین برنامه‌هایی باعث ارتباط مستقیم مردم با مسئولان می‌شود. او همچنین از برگزاری مستمر جلسات هماهنگی با استانداری و دستگاه‌های مختلف درباره موضوعاتی همچون حقابه فضای سبز و مسائل مساجد خبر داد.

منبع
ایمنا خبرگزاری شهری ایران | IMNA News Agency

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا