مسکن و ساختمان

کنترل مضاعف بر فرآیند ساخت و ساز کلید خورد

کارگروه مسکن با هماهنگی معاونت مسکن و نظام مهندسی ساختمان امروز اولین جلسه خود را در وزارت راه و شهرسازی برای کنترل مضاعف بر فرایند ساخت و ساز در شهرها برگزار می‌کند.

; فارس: پس از اینکه شهرداری تهران اعلام کرد، از امسال مالکان ساختمان‌ها برای گرفتن اجازه ساخت، باید نقشه نمای ساختمان را هم به شهرداری ارائه کنند، کارگروه مسکن با هماهنگی معاونت مسکن و نظام مهندسی ساختمان جلساتی را برگزار تا بر فرایند ساخت و ساز در شهرها نظارت بیشتری صورت گیرد.

بنابراین گزارش،در دستور تازه شهرداری تهران اخذ مجوز و اجازه برای نمای ساختمانها ;برای ساختمان‌هایی اجرا می‌شود که مالکان آن‌ها از ابتدای سال ۱۳۹۳ تقاضای دریافت پروانه ساخت داده باشند.

این گزارش به نقل از یکی از اعضای کارگروه مسکن ;می افزاید: هدف از تشکیل جلسه امروز در وزارت راه و شهرسازی ;کنترل مضاعف بر فرایند ساخت و ساز ، ارتقاء کیفی در نمای ساختمان و ابعاد فنی ساخت و ساز است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا