مسکن و ساختمان

پروژۀ شهر جدید کابل تا يک هفتۀ ديگر رسماً افتتاح ميشود

وزارت داخله ميگويد که موانع موجود پیش روی پروژۀ شهر جدید کابل، هرچه زود تربرداشته شده و الى يک هفتۀ ديگر رسماً افتتاح ميشود.

اعمار پروژۀ شهر جدید کابل، که بزرگترین پروژه ساخت و ساز و از اساسی ترین ;پروژه های انکشافی ;مسکن یابی به سطح کشور محسوب میشود، به اساس فرمان سال ١٣٨٥ رييس جمهور کشور ترتيب گرديده؛ زيرا شهر کنونى کابل که براى حدود يک ميليون تن ساخته شده و درحال حاضر حدود ٤،٥ ميليون تن درآن زندگى مى کنند، گنجايش اين تعداد نفوس را ندارد.
شهر جديد کابل، شامل ساحاتى از ولسوالى ده سبز کابل و باريک آب ولسوالى بگرام ولايت پروان مى باشد.
درخبرنامه دفتر مطبوعاتى وزارت داخله که امروز(٢سنبله ) به آژانس های خبرى مواصلت کرده، آمده است که درنشستى تحت ریاست ستر پاسوال غلام مجتبی پتنگ سرپرست وزارت امور داخله و با اشتراک اعضای بورد مستقل شهر کابل جدید، فیصله به عمل آمد که این پروژه بزرگ ملی، الی یک هفتۀ دیگر رسما افتتاح گردد.
خبرنامه افزوده است که طبق ;اين فیصله، به ;تمام ;ساکنین و لسوالی ;ده ;سبز به ویژه ;آنانیکه ;در ;اراضی ;تحت ;پلان ;شدۀ ;شهر ;جدید ;کابل ;مصروف ;کار ;و ;فعالیت ;اند ;به ;خصوص ;مالکین داش های خشت، خبر داده میشود ;تا ;ساحه ;را ;در ;مدت ;یک هفته ;تخلیه ;و در ;این ;امر ;مهم ;سهم گیرند.
همینگونه به آنعده کسانی که در طی مراحل موارد قانونی و حقوقی در ارتباط به تخلیه اراضی درین ساحه اقدام ننموده اند، رسانیده میشود تا در خلال یک هفته بعد از نشر این اعلامیه، با نهادهای مربوط تماس گرفته و مشکلات شانرا حل نمایند. ;
;درخبرنامه همچنان گفته شده است که بورد مستقل انکشاف شهر کابل، تلاش خواهد نمود تا فرصت های کاریابی را در روند اعمار این پروژه برای هزاران تن از اهالی منطقه و به ویژه کسانیکه در نتیجۀ عملی شدن این پروژه، کارهای خود را از دست میدهند، فراهم نماید.
خبرنامه با ذکراينکه در صورت تداوم ;کار و یا عدم توجه به محتوای این ابلاغیه، و ادامۀ فعالیت های غیرقانونی توسط مالکین داش ها، با آنها برخورد جدی و قانونی صورت خواهد گرفت، افزود است که درین نشست، به ;قوماندانی ;امنیۀ ولایت کابل هدایت ;داده ;شد تا در تطبیق فیصلۀ متذکره اقدام جدی نموده و ساحه را در اختیار قوۀ فزیکی پروژه شهر جدید کابل قرار دهد. ;
;به اساس معلومات انجنير غلام سخى حسن زاده رييس ادارۀ انکشاف شهر جديد کابل، قرار است بعد از منظورى بودجۀ يادشده، کشورهاى کمک دهنده حدود ١٠٠ ميليون دالر امريکايى را تا آخر سال ١٣٩٢ براى بخش زيربناهاى شهر جديد کابل کمک نمايند؛ زيرا تطبيق پروژه هاى پيشنهادى اين اداره و استملاک زمين، يکى از پيش شرط ها براى کمک تمويل کنندگان دراين پروژه مى باشد.
وى گفت که مبلغ يادشده را، بانک انکشاف آسيايى و کشور جاپان وعده نموده است.
منبع: افغان ایرکا
;
;

;

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا