مشاور عالی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی:
دومین همایش ملی مسایل حقوقی صنعت ساختمان برگزار می شود
مشاور عالی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی از برگزاری دومین همایش ملی مسایل حقوقی صنعت ساختمان در سی ام بهمن خبر داد و گفت: این همایش با رویکرد الزامات قانونی در قراردادهای ساختمانی در مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی برگزار خواهد شد.
;
به گزارش خبرنگار «صما»، سعید بختیاری در یک نشست خبری اظهار داشت: تاریخچه برگزاری این همایش به مهر ماه سال گذشته باز می گردد که همایش مسایل حقوقی صنعت ساختمان برگزار شد و در جمع بندی آن همایش به این نتیجه رسیدیم که مسایل مهم دیگری از جنبه های مختلف مسایل حقوقی، فرآوری صنعت ساختمان است که برای حل آنها نیاز به بازنگری، اصلاح و تکمیل برخی از قوانین وجود دارد.
دبیر دومین همایش ملی مسایل حقوقی صنعت ساختمان در خصوص محورهای این همایش گفت: قراردادهای ساختمانی و مقررات ملی ساختمان، قراردادهای ساختمانی و ضوابط شهرسازی، قراردادهای ساختمانی و بهداشت، ایمنی و حفظ محیط زیست، قراردادهای ساختمانی و قواعد آمره حقوق مدنی، قراردادهای ساختمانی و قواعد آمره و حقوق تجارت، قراردادهای ساختمانی و حقوق کار و تامین اجتماعی و قراردادهای ساختمانی و مالیات ها از جمله محورهای این همایش است.
بختیاری در ادامه افزود: همچنین در همایش مذکور جایگاه و ارتباط قراردادهای ساختمانی با تامین اجتماعی، بیمه و مالیات مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.
وی با اشاره به ارائه مقالات تخصصی در دومین همایش ملی مسایل حقوقی صنعت ساختمان تصریح کرد: وزارت راه و شهرسازی، مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، شورای عالی کارشناسان رسمی دادگستری و سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور برگزارکنندگان این همایش هستند.
بختیاری همچنین از برگزاری چهار سمینار تخصصی در روزهای سوم تا هفتم اسفندماه خبر داد و گفت: همزمان با چهلمین سالگرد تاسیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، این چهار سمینار برگزار خواهد شد.
مشاور عالی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی اظهار داشت: سمینار تخصصی بهینه سازی مصرف انرژی در ساختمان ها براساس ویرایش جدید مبحث 19 مقررات ملی ساختمان در روز سوم اسفند، سمینار تخصصی معرفی ویرایش جدید آیین نامه طراحی ساختمان ها در برابر زلزله- استاندارد 2800 در روز چهارم اسفند، سمینار تخصصی مبانی و الزامات آکوستیک و محافظت در برابر آتش در ساختمان ها در روز پنجم اسفند و سمینار تخصصی طراحی همه شمول محیط و معماری در روز هفتم اسفند برگزار می شود.
;
انتهای پیام/
کد خبر: 0223




