مسکن و ساختمان

افتتاح ۴۵ هزار مسکن مهر در ۲۱ استان طی دهه فجر

بنیاد انقلاب اسلامی اعلام کرد همزمان با دهه فجر ۴۵ هزار و ۳۸۷ واحد مسکن مهر با تسهیلاتی بالغ بر ۱۰۶۵۴۴ میلیارد تومان به تدریج در دهه فجر در ۲۱ استان کشور به متقاضیان واگذار می‌شود.

تسنیم: روابط عمومی بنیاد مسکن اعلام کرد: تعداد 275 طرح هادی با اعتباری معادل 90 میلیارد و 994 میلیون و 757 هزار تومان به مناسب دهه فجر در استان‌های سراسر کشور توسط بنیاد انقلاب به بهره‌برداری می‌رسد.

بیشترین افتتاح طرح هادی در استان‌های خوزستان با 111 طرح، کرمان با 31 طرح و سیستان و بلوچستان 21 طرح خواهد بود.

;

در همین راستا همچنین 45 هزار و 387 واحد مسکن مهر با تسهیلاتی بالغ بر 106544 میلیارد تومان به تدریج در دهه فجر در 21 استان کشور به متقاضیان واگذار می‌شود.

;

از این تعداد 31 هزار و 540 واحد خودمالکی و 13 هزار و 847 واحد در قالب طرح مسکن 99 ساله ساخته شده است. ببیشترین افتتاح مسکن مهر در دهه فجر مربوط به استان‌های اصفهان، خوزستان و قزوین به ترتیب با 8226 واحد، 5359 و 4232 واحد است.

;

همچنین 88 هزار مسکن روستایی با اعتبار 110 میلیارد تومان در 18 استان به بهره‌برداری می‌رسد. 1055 واحد مسکن شهری نیز با اعتبار 17 میلیارد و 435 میلیون تومان به تدریج در طول ایام دهه فجر در استان‌های فارس، کرمانشاه، مازندران و همدان واگذار می‌شود.

;

;

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا