مسکن و ساختمان
سازمان نظام مهندسي ساختمان گلستان برگزار مي‌كند

فراخوان ارسال آثار به جشنواره يادداشت نويسي با موضوع نظام مهندسي

جشنواره یادداشت نویسی با موضوع نظام مهندسي ساختمان برگزار مي‌شود. مشارکت بیشتر مهندسان در پیگیری دغدغه های سازمانشان، شناخت مهندسان اهل قلم و استفاده از توانمندی آنان در آینده، استفاده از مقالات منتخب در سایت ها و نشریات و استفاده از ایده‌ها و مسائل پیشنهادی مهندسان در مقالات به عنوان اهداف جشنواره ذكر شده است.

به گزارش صما، شركت‌كنندگان در جشنواره كه مي‌بايست عضو سازمان نظام مهندسي ساختمان در يكي از استان‌هاي كشور باشند در محورهاي زير «اهمیت ترویج مقررات ملی ساختمان در میان توده مردم و روش‌های انجام آن»، ; «آشناسازی توده مردم با لزوم هزینه برای خدمات مهندسی به مانند سایر هزینه‌های صنعت احداث» و «آشنایی مهندسان با لزوم حمایت از منتخبین خود در هیئت مدیره برای دستیابی به اتحاد بیشتر» يادداشت‌هاي خود را به عرصه رقابت مي‌گذارند.

براي اين جشنواره همچنين جوايز نفيسي در نظر گرفته شده است. به طوري كه در هر محور علاوه به اعطاي لوح تقدير و تنديس جشنواره به سه مقام اول تا سوم، به نفر اول مبلغ 10 ميليون ريال، به نفر دوم مبلغ هفت ميليون ريال و به نفر سوم مبلغ چهار ميليون ريال اهدا خواهد شد.

هیئتی متشکل از 5 نفر (یک نماینده از روابط عمومی؛ یک نماینده از کمیته پژوهش؛ یک نماینده از مدیریت اجرایی؛ یک نماینده از کمیته انتشارات و یک نماینده از کمیته آموزش) به ریاست نماینده روابط عمومی وظیفه داوری این جشنواره را بر عهده خواهند داشت.

علاقمندان به شركت در اين جشنواره تا اول بهمن ماه سال جاري فرصت دارند تا يادداشت‌هاي خود را كه حداقل 3000 كلمه و به همراه فايلword ;آن خواهد بود به دبيرخانه جشنواره ارسال كنند. پنجم اسفندماه مصادف با سالروز تولد خواجه نصيرالدين طوسي و روز مهندس نيز برندگان اعلام خواهند شد.

نشاني ارسال مقالات گرگان، خيابان وليعصر؛ عدالت 36، سازمان نظام مهندسي ساختمان گلستان، طبقه دوم، دبيرخانه اولين جشنواره سراسري يادداشت‌نويسي است

;

.

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا