مدير کل راه و شهرسازي خراسان رضوي:
سيستم نظارتي و بانک جامع اطلاعاتي در نظام مهندسي تشکیل شود
مدير کل راه و شهرسازي خراسان رضوي گفت: سيستم نظارتي و بانک اطلاعاتي جامع از عملکرد مهندسين از جانب شوراي مرکزي بايد تدوين شود تا مالک بداند چه کسي را مي خواهد انتخاب کند.
محمد رضا اخوان عبداللهيان در نهمين اجلاس سراسري گروه هاي تخصصي عمران سازمان نظام مهندسي ساختمان کشور افزود: پيوستگي مناسبي بين مقررات ساختمان و قوانين در مقام اجرايي نداريم لذا در مرحله اجرا دچار ناپيوستگي هستيم و با فرض وجود قوانين و اصلاحات چه خوب است که ضمانت اجرايي آن را نيز تضمين کنيم.
وي ادامه داد: اگر در بحث طراحي نظارت و اجرا دقيق شويم در ابتدايي ترين موضوعات نيز دچار اشکال هستيم و نقشه هاي طراحي شده در عمل مي ماند.
اخوان عبدالهيان اضافه کرد: نظارت لازم بين دستگاه هاي اجرايي بر قرار نيست و منجر به کيفيت ارتقاء ساختمان نمي شود لذا در بحث اجرا سرمايه به دست صاحبان آن نمي رسد.
اين مقام مسئول عنوان کرد: در بحث پژوهش و آموزش بايد به عنوان زير ساخت توسعه در ابعاد مختلف توجه شود البته حرکت هاي استاني در اين سه بخش خوب بوده است.
مدير کل راه و شهرسازي ضمن بيان اينکه توسعه خدمات مهندسي بايد متمرکز شود تصريح کرد: ۳۰ هزار نفر عضو سازمان مهندسي در خراسان رضوي هستند و در زمينه اجرايي بايستي زمينه کار براي اين مهندسين را فراهم کنيم.
;
;
;
;
;
;
;




