رئیس سازمان نظام مهندسی همدان:
بیش از 3 هزار نفر در آزمون ورود به حرفه مهندسی شرکت می کنند
رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان همدان گفت: بیش از سه هزار نفر از فارغ التحصیلان استان همدان در آزمون ورود به حرفه مهندسی شرکت می کنند.
;
به گزارش «صما» و به نقل از روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان همدان، امیر متینی فرد در ادامه افزود: تعداد سه هزار و 123 مهندس و 66 کاردان در این آزمون ثبت نام کرده اند، که دو هزار و 560 نفر مهندس مرد و 563 نفر مهندس خانم ;و کاردانان 60 نفر مرد و شش نفر خانم ;را شامل می شود.
وی با اشاره به اینکه آزمون ورود به حرفه مهندسان، کاردانهای فنی ساختمان و تعیین صلاحیت معماران تجربی در روزهای 22 و 23 خرداد ماه برگزار می شود، اذعان داشت: این آزمون به طور همزمان در سراسر کشور در روزهای پنج شنبه و جمعه هفته جاری برابر برنامه زمان بندی شده برگزار خواهد شد.
رئیس نظام مهندسی همدان در خصوص رشته های تحصیلی شرکت کنندگان در این آزمون اظهار کرد: مهندسان در رشته های عمران اجرا، عمران نظارت، عمران محاسبات، تاسیسات مکانیک، تاسیسات برقی، شهرسازی، نقشه برداری، ترافیک، معماری طراحی، معماری نظارت و معماری اجرا با هم رقابت می کنند.
متینی فرد همچنین خاطر نشان ساخت: رقابت کاردانان نیز در رشته های معماری، شهرسازی، عمران، تاسیسات مکانیکی، تاسیسات برقی و نقشه برداری است.
گفتنی است: آزمون ورود به حرفه مهندسی روز پنج شنبه 22 خرداد ماه راس ساعت 8:30 الی 11 و روز جمعه 23 خرداد ماه راس ساعت 9 الی 16 در مجتمع دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان برگزار می شود.




