مسکن و ساختمان

سه هزار کیلومتر راه روستایی تا پایان امسال در کشور احداث می شود

وزیر راه و شهرسازی گفت: سه هزار کیلومتر راه روستایی تا پایان سال جاری در کشور احداث می شود که در پنح ماه گذشته یک هزار کیلومتر از این میزان به اتمام رسیده و ۹۰۰ کیلومتر نیز روکش آسفالت جدید شده است.

باشگاه خبرنگاران یاسوج ; : عباس آخوندی افزود: این جاده ملی دارای اهمیت چشمگیری در جنوب کشور بوده و کهگیلویه و بویراحمد را از بن بست خارج می کند.

وی بیان کرد: ۹ دهنه تونل و حدود دو کیلومتر پل در جاده ارتباطی پاتاوه – دهدشت وجود دارد و روند احداث آن نیز به دلیل کوهستانی بودن منطقه دشوار است.

آخوندی اظهار کرد: جاده ارتباطی پاتاوه – دهدشت ۱۳۵ کیلومتر طول دارد که از این میزان تاکنون ۶۵ کیلومتر زیر بار ترافیک رفته و ۷۰ کیلومتر نیز باقیمانده است.

وی بدون اشاره به امار، عنوان کرد: پیمانکاران جاده ارتباطی پاتاوه – دهدشت دارای مبالغی مطالبات معوق هستند که سعی بر پرداخت آن در اسرع وقت است.

آخوندی ابراز داشت: پیش بینی می شود که جاده ارتباطی پاتاوه – دهدشت در سال ۹۵ به بهره داری برسد.
وی افزود: جاده ارتباطی سپیدان – یاسوج در حال چهار بانده شدن است و تا پایان امسال نیز ۱۷ کیلومتر از آن به طرف یاسوج زیر بار ترافیک خواهد رفت. /ش/ن

;

;

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا