مسکن و ساختمان

رفع بحران خدمات زیربنایی در مسکن مهر پرند

مدیر عامل شرکت عمران شهر جدید پرند اعلام کرد: با پیگیری‌های مستمر وزارت راه‌ و شهرسازی و شرکت عمران شهرهای جدید، بحران خدمات زیربنایی همچون تامین آب و برق و گاز برای آن دسته‌ از واحدهایی که جدول زمانی افتتاح آنها به اطلاع مردم رسیده، برطرف شده است.

; ایسنا: باران هاشم‌زهی با اشاره به اینکه همچنان در شهر جدید پرند برای بخشی از واحدهای مسکونی‌مهر در حال ساخت، مشکل تامین خدمات 3گانه همچنان وجود دارد، تاکید کرد: برای پروژه‌هایی که با سازنده به عنوان پیش‌فروشنده و مردم به عنوان پیش‌خریدار، تفاهم نهایی سر قیمت تمام‌ شده و زمان قطعی افتتاح را انجام داده‌ایم، هیچ مشکل خاصی از بابت تامین آب شرب و برق سراسری و گاز شهری وجود ندارد و انشعابات این واحدها به محل درب اصلی ساختمان منتقل شده و در حال نصب است.

;

;

;

مدیر عامل شرکت عمران شهر جدید پرند افزود: برخی از پیش‌خریداران مسکن‌ مهر برای توجیح تاخیر در پرداخت آورده‌ نقدی خود به مشکلات نبود آب و برق در پروژه‌های مسکن‌ مهر اشاره کرده‌اند اما به آنها توضیح داده شد که این مشکل بطور قطعی برای آن دسته از واحدهایی که زمان افتتاح آنها برای ماه‌های آینده تعیین و با ارسال پیامک به اطلاع صاحبانشان رسیده، حل شده است.

;

;

;

هاشم‌زهی از برگزاری جلسه‌ای در این هفته با مسولان ارشد وزارت نیرو بابت رفع پاره‌ای ابهامات و چالش‌ها در مسیر تامین خدمات برای سایر واحدهای مسکونی‌مهر خبر داد و گفت: با هماهنگی خوبی که بین وزارت راه‌ و شهرسازی و وزارت نیرو بوجود آمده بعید است برای افتتاح مابقی واحدهای مسکونی‌ مهر مشکلی از بابت تامین آب و برق داشته باشیم.

;

;

;

;

;

مطالب پیشنهادی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا