مسکن و ساختمان
رئيس سازمان جمع آوري و فروش اموال تمليکي خبر داد:

برگزاری مزایده فروش اموال امیر منصور آریا به زودی

محمدی از برگزاری مزایده فروش اموال امیر منصور آریا شامل ۴۰ ملک مسکونی و تجاری و همچنین ۲۷ درصد شرکت فولاد ملی خوزستان خبر داد.

آریا: اردشیر محمدی رئیس سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی در نشستی خبری به مناسبت هفته دولت با بیان مطلب فوق، اظهار داشت: این اموال در حال قیمت گذاری هستند و به محض اینکه کار کارشناسی روی آنها انجام شود، مزایده برگزار خواهد شد.

;به گفته تاکنون در مورد اموال بابک زنجانی مطلبی به سازمان ; جمع آوری و فروش اموال تملیکی اعلام نشده است.
وی با بیان اینکه این سازمان در پنج نخست امسال، ۹۶ میلیارد تومان اموال تملیکی را تعیین تکلیف و به فروش رسانده است، گفت: از این میزان، ۷۳ میلیارد تومان اموال منقول و ۲۳ میلیارد تومان اموال غیر منقول بوده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل، ۱۰ درصد رشد را نشان می دهد.

مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی، در خصوص عملکرد تعیین تکلیف اموال غیر منقول در پنج ماهه نخست امسال گفت: در این دوره زمانی، قریب به ۸۰ درصد وثیقه ها را با تسهیلاتی ویژه به وثیقه گذاران بازگردانیم و با آنها مصالحه کردیم، چرا که از نظر ما قصد وثیقه گذاران عمدتا خیرخواهی است و صرفا کارمزدی که از این محل اخذ می شود به حساب خزانه دولت واریز می شود.

محمدی، انهدام کالاهای غیر استاندارد، غیربهداشتی و غیر شرعی را یکی از وظایف حاکمیتی این سازمان برشمرد و گفت: در سال جاری، حدود ۳۲ میلیارد ریال انهدام کالا داشته ایم و نه تنها در این بخش درآمدی نداریم بلکه هزینه هایی را نیز متقبل می شویم.

مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی با بیان اینکه افزایش فروش الکترونیک و افزایش میزان تحقق فروش اموال منقول و غیرمنقول و افزایش شفافیت، مهمترین اولویت های راهبردی این سازمان به شمار می روند، گفت: این سازمان موفق شد ظرف یکسال، مزایده الکترونیک را در بخش اموال غیر منقول به طور کامل به اجرا در آورد و امیدواریم ظرف سه ماه آینده، بخش منقول نیز به صورت الکترونیکی درآید.

وی از اتصال سامانه الکترونیکی قاچاق کالای سازمان گمرک و این سازمان خبر داد و گفت: در حال حاضر اطلاعات مربوط به کالاهای قاچاق به صورت سیستماتیک و الکترونیکی بین دو سازمان تبادل می شود.

محمدی از کشف محموله قاچاق طلا به ارزش ۲۴ میلیارد تومان خبر داد و گفت: بالغ بر ۱۶ میلیارد تومان از این محموله طلا که بزرگترین محموله مکشوفه سال گذشته به شمار می رود، در سال ۹۲ و مابقی در سال جاری به فروش رفته است.
وی رقم کالاهای قاچاق به مزایده و فروش رفته امسال تاکنون را ۷۳ میلیارد تومان عنوان کرد.

مدیرعامل سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی گفت: در حال حاضر فرایندهای مزایده و فروش اموال تملیکی به صورت الکترونیکی انجام می شود و به زودی، با الکترونیکی شدن فرایند حراج ، تمامی فرایندهای سازمان به صورت مکانیزه در خواهند آمد.

وی تصریح کرد: این سازمان به طور کلی با دو دسته اموال تملیکی روبروست، اموال منقول که در گمرک متروکه شده و اموال غیر منقول که از سوی مراجع قضایی در قالب وثیقه وثیقه گذاران جهت تعیین تکلیف به سازمان اعلام می شود.

محمدی افزود: سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی مطابق قانون، مسئول تعیین تکلیف کالاها و اموالی است که مهلت قانونی توقف آن در گمرک انقضا یافته و اقدامی برای تعیین تکلیف کالا از سوی صاحب کالا صورت نگرفته و گمرک نیز این اموال را جهت تعیین تکلیف به این سازمان اعلام می کند.

;

;

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا