مسکن و ساختمان
پروژه‌ای نیمه‌تمام

کسری ۶۰۰ میلیون تومانی، متقاضیان مسکن رباط‌کریم را به انصراف کشاند

نکات مهم
  • کسری ۶۰۰ میلیون تومانی آورده متقاضیان پروژه آبشناسان رباط‌کریم
  • پیشرفت فیزیکی پروژه به ۵۰ درصد رسیده است
  • میانگین آورده فعلی ۴۰۰ میلیون تومان در مقابل نیاز به یک میلیارد تومان
  • امکان جابجایی کدپروژه‌های غیرفعال به پروژه‌های فعال‌تر وجود دارد
  • متمم تسهیلات بانکی ۸۵۰ میلیون تومانی برای تکمیل پروژه پیش‌بینی شده است

متقاضیان پروژه نهضت ملی مسکن آبشناسان رباط‌کریم برای تکمیل آورده خود با کسری ۶۰۰ میلیون تومانی روبه‌رو هستند؛ موضوعی که به انصراف برخی متقاضیان منجر شده است.

رضا خالقی، مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران، با اشاره به وضعیت پروژه حمایتی آبشناسان رباط‌کریم اظهار کرد: در این پروژه ۵۴۰۰ واحد مسکونی تعریف شده و عمده پروژه‌ها فعال هستند، اما تعدادی از کدپروژه‌ها به دلیل مشارکت نکردن متقاضیان یا کم‌کاری سازندگان متوقف شده‌اند.

وی افزود: برای تعیین تکلیف پروژه‌های غیرفعال، روش‌هایی با مجوز شورای مسکن در حال اجراست و امکان جابجایی کدپروژه‌های غیرفعال به پروژه‌های فعال‌تر نیز با توجه به ظرفیت ایجاد شده بر اثر انصراف برخی متقاضیان وجود دارد.

پیشرفت ۵۰ درصدی و شکاف آورده

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران با بیان اینکه پیشرفت فیزیکی پروژه آبشناسان رباط‌کریم به ۵۰ درصد رسیده است، گفت: میانگین آورده فعلی متقاضیان حدود ۴۰۰ میلیون تومان است، در حالی که این رقم باید به حدود یک میلیارد تومان برسد.

خالقی درباره قیمت تمام‌شده واحدها نیز اظهار کرد: در شرایط فعلی نمی‌توان قیمت نهایی ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن را پیش‌بینی کرد.

وی با اشاره به منابع پیش‌بینی‌شده برای ادامه اجرای پروژه افزود: استفاده از ظرفیت اراضی دولتی برای تأمین منابع مالی و متمم تسهیلات بانکی ۸۵۰ میلیون تومانی می‌تواند به تکمیل پروژه کمک کند.

وی بیان کرد: با تأمین این منابع، برای اتمام پروژه پس از پایان سال مشکل خاصی پیش‌بینی نمی‌شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا